16 ÖZEL HALK OTOBÜSÜNE CEZA KESİLDİ

16 ÖZEL HALK OTOBÜSÜNE CEZA KESİLDİ
gundemeregli.com- Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde Çilek Özel Halk Otobüsleri Denetleme Kurulu tarafından hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi ve vatandaşlardan gelen şikayetlerin değerlendirilmesi amacıyla başlatılan denetimlerde 16 halk otobüsüne cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, ilçedeki vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmeti sunmak amacıyla halk otobüslerine yönelik denetimlerin sürdüğünü denetimler kapsamında 16 halk otobüsüne cezai işlem uygulandığını söyledi.
Çalışma koşullarına uymayan ve seferlerini zamanında gerçekleştirilmeyen araç sürücülerine uyarılarda bulunarak ceza kestiklerini belirten Akyüz, 1 Eylül 2012 tarihinde çalışanlarımızla yapılan toplantı sonrasında 3 Eylül 2012 tarihinden itibaren yapılan kontrol ve denetimlerde şimdiye kadar toplam 16 halk otobüsüne yönetim kurulu kararı ile cezai işlem uyguladık. Uygulamamız devam edecek, hata yapanlara fırsat vermeyeceğiz. Bunun yanı sıra çalışma koşullarına uymayan ve ceza alan araçların plakaları yaptıkları hatalar ve uygulanan cezaları kooperatif merkezinde kayıt altına alınmıştır dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2012, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER