200 polis huzur operasyonuna katıldı

Akçakoca’da, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Trafik, Asayiş ve KOM’a ait ekiplerden oluşan 200’e yakın polis huzur operasyonu yaptı.

200 polis huzur operasyonuna katıldı
İHA-Akçakoca’da, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Trafik, Asayiş ve KOM’a ait ekiplerden oluşan 200’e yakın polis huzur operasyonu yaptı.
Operasyon öncesi polis ekipleri Akçakoca’nın giriş ve çıkışlarında, eğlence mekanlarında ve çok sayıda iş yeri önünde görev aldı. Bir anda başlayan huzur operasyonunda trafik ekipleri, araç ve kişi sorgulamalarının yanı sıra, araçları didik didik aradı ve sorgulamalar yaptı. Asayiş ekipleri eğlence mekanlarında kimlik sorgulamalarında bulundu.
Akçakoca giriş bölgesinde yapılan araç ve kişi sorgulamalarında uzun kuyruklar oluştu. Akçakoca’ya gelen yerli ve yabancı turistler, yapılan operasyonu ilgiyle izledi. Kusurlu olan araçlar çekildi.
Yapılan kontroller sırasında, 2 genç sorgulama ve muayene alanında birbirleriyle bağırarak kavga başlattı. Polis ekiplerinin uygulama alanından uzaklaştırmak istemesi üzerine gençler direnerek, polislere karşı çıktı. Bir gencin beni de alın demesi üzerine zor anlar yaşayan polisler, gencin birisine kelepçe taktı ve araç kenarında bekletti. Bir süre sonra genç kendini yere attı. Zor anlar yaşayan polis ekipleri kendini yere atan genci alarak Akçakoca Devlet Hastanesi´ne sevk etti. Bu anlar ise kameralara yansıdı. Huzur operasyonu gece yarısı sona erdirildi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER