2015 yılında Alaplı köylerinde hizmet atağı

AK Parti İl Genel Meclis üyesi Temel Uslu, İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılında İlçeye 3 Milyon 100 bin TL yatırım yapıldığını 2016 yılında ise hizmetler artarak devam edeceğini söyledi.

2015 yılında Alaplı köylerinde hizmet atağı
AK Parti İl Genel Meclis üyesi Temel Uslu, İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılında İlçeye 3 Milyon 100 bin TL yatırım yapıldığını 2016 yılında ise hizmetler artarak devam edeceğini söyledi.
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Temel Uslu, köylere daha iyi hizmet sunabilmek için 2016 yılında daha çok çalışarak hizmete devam edeceklerini ifade etti. 2016 yılında Alaplı´da her köye çocuk parkı ve durak kazandıracaklarını vurgulayan Uslu, şunları söyledi:
2015 yılında Köylerimizin çöpleri haftada 2 gün toplanarak aktarma istasyonuna nakli yapılmıştır. Köylerimizdeki su depolarının yenilenmesi için 13 bin 781 metre kare fayans alımı yapıldı. Yine köylerimizin beton yol ve kanal çalışmaları için 25 bin adet çimento, mahalle yolları için 35 bin metre kare parke taşı ve gurup yolları ve mahalle ara yolları bakımı için de 7 bin ton rotmiks malzemesi alımı yapılmıştır. Asfalt programında olan 10 kilometre köy yolunu asfaltladık. Bazı köylerimizin sondaj terfi atlarını yeniledik. Köylerimize 25 bin metre içme suyu borusu temin ettik. Köylerimizin altyapısında kullanılması için 10 kilometre kanalizasyon borusu aldık. Karla mücadele çalışmaları kapsamında köy yolların açık tutulmasını sağladık. Yaklaşık 10 kilometre tarla ve bağlantı yollarının stabilize bakımın gerçekleştirdik. Afet ve heyelanda zarar gören yol ve duvarları onararak bakımlarını yaptık. 2015 yılı İlçemizin açısından çok verimli geçti. 2016 yılında ise, en önemli hizmetimiz her köyümüze çocuk parkı ve durak olacaktır. Mollabey Köyü ile İlçe merkezine ulaşımı sağlayan karayolunun su kanallarını yapmaya devam edeceğiz. Asfalt, çimento ve kilit parke yardımlarımız sürecek. Yine Alaplı-Mollabey arasındaki alternatif yolu tamamlayarak 2016 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. 2016 yılında 15 kilometre köy yolumuzu bakım onarım ve asfaltlama çalışması yapmayı hedefliyoruz. Her şey İlçemizin daha güzel olması içindir. Bunun için İl genel meclis üyesi arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yatırımların ilçemize gelmesinde büyük emekleri olan Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Kaymakamımıza, Ak Parti İlçe Teşkilatına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER