21 ŞUBAT’TA SAHAYA İNİYOR

21 ŞUBAT’TA SAHAYA İNİYOR

gundemeregli.com-30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak bir kez daha yola devam kararı alan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 21 Şubat Cuma günü meydanlara iniyor.

1994 yılından buyana tam 4 dönemdir Karadeniz Ereğli’nin Belediye Başkanlığı görevini yürüten Halil Posbıyık, Cuma günü gerçekleştirilecek Seçim Büroları Açılışı ile birlikte çalışmalarına da start verecek.

AÇILIŞ TÖRENİ 13.00’DE

31 Belediye Meclis Üyesi Adayı ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının da halka tanıtılacağı açılış töreni saat 13.00’te başlayacak. Deneyimli Belediye Başkanı’nın kentin farklı noktalarında hazırlanan seçim bürolarının temsili açılışlarının yapılacağı tören, Merkez İrtibat Bürosu’nun bulunduğu Orhanlar Mahallesi Kaneri Ağzı Sokak’ta Eski Sümerbank (Bozkuş Pasajı önü) gerçekleştirilecek.

SEÇİM STARTIMIZI VERECEĞİZ

Bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tam dört dönemdir Karadeniz Ereğli halkının teveccühleri ile sürdürdüğü başkanlık görevinde her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen vatandaşlarına teşekkür ederek; “…Değerli hemşerilerim, yeni bir dönem için seçim hazırlıkları diğer partilerde de, kardeş partilerimizde de başladı. Aday arkadaşlarımız ortaya çıktılar. Bütün adaylar ve meclis üyeleri belli oldu ve seçim startı verilmiş oldu. Kdz.Ereğli’de inşallah bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların, daha üst düzeyde gerçekleştirebilmek için bizler hazırlıklarımızı yaptık. Hem ekip olarak hazırlandık, hem projelerimizle hazırız, hem de yapacaklarımızı ifade etmek üzere halkımızın karşısına çıkmaya başlayacağız. 21 Şubat Cuma günü saat 13:00’de Cuma namazından sonra Sümerbank diye ifade ettiğimiz alanda ilk seçim büromuzun açılışını yapacağız ve burada seçim startımızı da vermiş olacağız. Bu açılışımızda, bütün Ereğli halkımıza yürekten sevgilerimi gönderiyorum ve tüm beldelerimizde, ilçelerimizde bulunan, köylerimizde bulunan insanlarımızı bu toplantıya davet ediyorum. Ama tüm Ereğli halkını bu toplantıya davet ediyorum. Partili-partisiz bizi seven insanlar, bizle beraber olan herkesi bu açılışımızda görmek benim en büyük dileğimdir ”, dedi.

Seçim Bürosu’nu açılışında Başkan Posbıyık’ın seçim süresince kullanacağı müzik ve kliplerde halkın beğenisine ilk kez sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER