26.yıl kutlamalarımız devam ediyor

Gazetemizin 26.kuruluş yılı dolayısıyla kutlamalar devam ediyor.

26.yıl kutlamalarımız devam ediyor
Gazetemizin 26.kuruluş yılı dolayısıyla kutlamalar devam ediyor.
 
 
 “KDZ. EREĞLİ YENİCELİLER DERNEĞİ BAŞKANI ŞENER MISIRLI”
“Çeyrek asırlık yayın hayatını başarılı bir şekilde tamamlayan gündemeregli gazetesini tebrik eder; Sizin nezdinizde tüm gündemereğli ekibine nice çeyrek asırlar diler, özverili başarılı ve tarafsız yayınızın devamını temenni ederim”

“DEĞİŞİM MEDYA HABER KOORDİNATÖRÜ ÖZGE CERRAH “

“Gündem Gazetesinin 26.yılını kutlar,yeni yayın hayatınızda başarılar dilerim”
 
YARAŞLI KÖYÜ MUHTARI İBRAHİM ÇALIK
 
Gazeteniz 26.yılını kutlar, gazeteniz imtiyaz sahibi Çetin Eser başta olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlarım
 
 

“MÜSİAD KDZ. EREĞLİ ŞUBESİ BAŞKANI İBRAHİM SEZER”

Bölgemizin güzide gazetelerinden GÜNDEM’ in 26. Yayın Yıldönümünü kutlamış olduğunuzun haberini almış bulunmaktayız.Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında göstermekte olduğunuz objektif yayın anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ederken, daha nice uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atacağınıza can-ı gönülden inandığımızı da belirtmek isterim.Bu vesile ile şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimiz ve şube personelimiz adına çalışmalarınızda başarılar dilerken, gazetenizin kurucusu merhum babanız Sayın Ali Osman Eser’i de rahmetle anar, başta siz ve ağabeyiniz Ali Suat ESER beyefendi olmak üzere gazetenizin baskısından bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınızın da 26. Kuruluş Yıldönümlerini kutlarız.
 
 
 
“KDZ.EREĞLİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET CİVELEK”
“Bundan tam 26 yıl önce yayın hayatına başlayan Gündem Gazetesi, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar milletimizin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır. Gündem Gazetesi Ailesi 26 yıldır başarılı çalışmalara imza atmıştır. 26 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen Gündem Gazetesi´nin bu misyonunu sürdüreceğine inanıyorum. Yayın hayatına başladığı 1989 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Gündem Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim”
 
 

KDZ. EREĞLİ ÖZCANLAR UNLU MAMÜLLERİ SAHİBİ MENDERES ÖZCAN

“26. yayın yılınızda başarılar diler, Tüm çalışanlarınızı kutlarım”

“MECİT KARATAŞ-SMMM”

Gündem Gazetesinin yeni yaşını, acı yokluğunda değerli öğretmen (merhum) Ali Osman Eser, oğulları Ali Suat, Yücel ve şimdi de Çetin Eser ile tüm gazete ve matbaanın emekçilerini kutluyorum, nice yıllara,

“ZONGULDAK EREĞLİSPOR BAŞKANI KAAN KOCAMAN”

“Değerli Gündem Gazetesi mensupları;

Basınımızın saygın kuruluşlarından olan gazetenizin 26. kuruluş Yıl dönümünü can-ı gönülden kutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden hizmetlerinizin devamını diler, İlimizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle gazete çalışanlarınaYönetim Kurulumuz adına sağlık ve başarılar dilerim.”

“MESE İLETİŞİM DANIŞMANILIĞI MERT AYBARS”

“Gündem Ereğli gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberler ile dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla,”

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER