27.Yıl Pastasını hep birlikte Üflediler

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çınar, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel ve Temel Kanca gazetemizi ziyaret ederek, 27.kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.

27.Yıl Pastasını hep birlikte Üflediler
Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çınar, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel ve Temel Kanca gazetemizi ziyaret ederek,  27.kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.
 
KESKİN, GÜNDEM’İN YERİ AYRI

Yeni yayın yılımızı Pasta keserek kutlayan Keskin ve beraberindekiler Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay ile güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Gündem Gazetesi’nin bölgede doğru tarafsız, Objektif ve ilkeli yayın yaptığını dile getiren Keskin, Gündem gazetesi benim beğenerek ve severek takip ettiğim bir kurum, İmtiyaz Sahibi Çetin Eser başta olmak üzere Çalışanlarıyla birlikte çok özel bir kurum, Bu anlamda başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İl, ilçe, köy, kasaba kısacası en uzak mecraya dahi haber yapma adına bizlere doğru, kaliteli haber ve ulaştırma çabası sarf ediyorsunuz, bu emeğinizden ötürü sizleri de kutluyorum. Çalışma yaşamınızın kaliteli olan kişiliğiniz ile birleşip ortaya güzel bir ürün sunarak bunları bize ulaştırmanız biz okuyucuların çok hoşuna gidiyor. İnşallah bundan sonra beraberce birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli Gündem Gazetesinin başarılarla dolu yarınlara ulaşması en büyük temennimiz ve dileğimiz. İyi ki varsınız, nice senelere. Bizleri kabul ettiğiniz için ve sizlerin ziyaret talebimize olumlu cevap verdiğiniz için ekip arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay ise Keskin ve beraberindekilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2015, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER