3 BİN AİLEYE KUMANYA YARDIMI

3 BİN AİLEYE KUMANYA YARDIMI
gundemeregli.com-
 Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık Ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan 3 bin aileye bir ay boyunca yetecek miktarda kumanya yardımında bulunacaklarını söyledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ilçede 3 bin aileye kumanya yardımında bulunacaklarını ifade etti.
Ramazan ayının gelişi ile birlikte 31 mahallede iftar programları düzenlediklerini belirten Posbıyık, Akarca Mahallesi’nde verdikleri ilk iftarda sayının eksik verilmesi nedeniyle bazı aksaklıkları yaşadıklarını söyledi. İkinci akşam Kırmacı ve Kemer Mahallelerinde düzenledikleri iftarda bir akşam önce yaşanan aksaklıkları gidererek herkese yetecek miktarda sıcak iftar yemeği dağıttıklarını söyleyen Posbıyık, Ramazan ayı boyunca iftar programlarının tüm mahallelerde devam edeceğini ifade etti.
Posbıyık düzenlediği basın toplantısında Ramazan ayında sadece mahallelerde iftar programları düzenlemekle kalmadıklarını, ayrıca 3 bin yardıma muhtaç aileye de bir ay boyunca yetecek miktarda kumanya paketleri dağıtacaklarını dile getirdi. Yardımların mahalle muhtarlarınca tespit edilen ve araştırması yapılan gerçek ihtiyaç sahiplerine yapılacağını belirten Posbıyık, ayrıca amfi tiyatroda iftar sonrası Ramazan eğlenceleri düzenlendiğini açıkladı.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER