3 kişinin öldüğü olay kıskançlık cinayeti çıktı

Zonguldak´ta 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili polise teslim olan zanlının cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediği ortaya çıktı.

3 kişinin öldüğü olay kıskançlık cinayeti çıktı
 Zonguldak´ta 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili polise teslim olan zanlının cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediği ortaya çıktı. 
Asayiş Büro ekipleri, Çınartepe Mahallesi´nde bir evde Burak Demirtürk, annesi Hilmiye Demirtürk ve Safiye Geyik´in öldürülmesi ile ilgili soruşturmayı derinleştirdi. Katil zanlısı Hasan K.´nın polisteki ilk ifadesine göre Burak Demirtürk ile arkadaş oldukları ve bir süre önce aralarının açıldığı öne sürüldü. H.K.´nin asayişteki sorgusu sürerken, Safiye Geyik ile evlilik hazırlığı yaptığını söylediği öğrenildi. Burak Demirtürk ile aralarında ilişki olduğundan şüphelendiğini söyleyen Hasan K., polisteki ifadesinde şöyle dedi:
Safiye eşinden yeni boşandığı için evlenebilmemiz için yasal süreyi bekliyordum. Safiye´yi Bursa´dan alarak Zonguldak´a getirdim. Bir akrabamızın evinde kalacaktık ama Safiye istemedi. Bunun üzerine arkadaşım olan Burak´ın evine gittik. Gece orada kaldık. Sabah kafamdaki bazı şüphelendiğim konuları ikisine sordum. Sorduğum sorulara tereddüt ile cevaplayınca sinirlendim. O sıra yanımda getirdiğim silah ile önce Safiye´ye, ardından Burak´a, en son da annesine ateş ettim. Gururuma yediremedim, beni aldattılar. Beni kandırdılar.
Hasan K.´nın olaydan sonra kiraladığı araçla kaçmak istediği ancak araç arızalanınca olay yerine yakın araziye bıraktığı öğrenildi. Geceyi Rat Mahallesi´nde bulunan bir evin kömürlüğünde geçiren Hasan K.´nın ardından da pişman olduğu için polise teslim olduğu öğrenildi. 
Asayiş Şube Müdürlüğü´ndeki ifadesinin ardından polis otosuna bindirilen Hasan K.´nın evi polisler eşliğinde arandı. 
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER