34 yıl sonra buluştular

34 yıl sonra buluştular

34 yıl sonra buluştular


Kdz. Ereğli Lisesi 1982-1983 yılı mezunları 34yıl aradan sonra İstanbul’da bir araya gelerek hasret giderdi.

Kdz.Ereğli Lisesi 6 Fen C sınıfı öğrencileri vesınıf öğretmenleri Zühal Küçükoğlu mezunlardan Sevgi Güngör ve Yasemin SuvadarOkay tarafından

Düzenlenen bir organizasyonla 34 yıl sonra ilkkez bir araya geldi.

İstanbul Caddebostan Marmara Yelken Kulübündedüzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya gelen Kdz. Ereğli Lisesi mezunlarıMustafa Özkan, Yusuf Kalay,  EthemÖzdemir, Yaşar Öztürk, Metin Alakop, Alkan Dikeç, Koray Öztürk, Aydan MemisÖzmekik, Sevtap Korkmaz, Seval Vardar, Nilüfer Bayram Kiracıoğlu, Sibel Gunar,Nursel Kun Güneri, Berrin Oğuzatatan, Nazen Acemoğlu, Sevinç Cömert Bulduk veÇiğdem Bozkara hayatları boyunca kalplerinin bir köşesinde her daim yer tutacakolan anıları ve her şeye rağmen koruyup kolladıkları dostlukları ve liseyıllarının özlemini bir nebze olsun dindirmenin mutluluğunu yaşadı.
Buluşma etkinliğini organize eden Sevgi Güngörve Yasemin Suvadar Okay, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek  ”Öncelikle yıllar sonra lise arkadaşlarımızlabuluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hayatımız boyunca kalbimizin birköşesinde her daim yer tutacak olan anıları ve her şeye rağmen koruyupkolladığımız dostlukları yaşadığımız, o unutulmaz lise yıllarının özleminidindirmek amacıyla bir araya geldik. Okul yıllarındaki anılarımızı, komikanlarımızı yeniden canlandırdık. Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalaryaşadık. Ben etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma ve sınıf öğretmenimizZuhal Küçükoğlu’na  çok teşekkürediyorum” dedi.

Buluşma anısına özel  34. Yıl pastası mezunlar tarafından kesildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER