4 yıldır kayıp olan annelerini arıyorlar

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde kız kardeşini ziyaret ettikten sonra tekrar eve dönmeyen Hanife Karacehennem’den 4 yıldır haber alınamıyor.

4 yıldır kayıp olan annelerini arıyorlar
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde kız kardeşini ziyaret ettikten sonra tekrar eve dönmeyen Hanife Karacehennem’den 4 yıldır haber alınamıyor. Songül ve Muzaffer Karacehennem kardeşler, 4 yıldır kayıp olan annelerinin bulunmasını istedi. 
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oturan Hanife Karacehennem, 4 yıl önce Ereğli ilçesine bağlı Abdi köyündeki kız kardeşini ziyaret etmek için yanına gitti. Kız kardeşini ziyaret ettikten sonra bir daha eve dönmeyen Karacehennem’den 4 yıldır haber alınamıyor. Hanife Karacehennem’in oğlu Muzaffer ve kızı Songül, annelerinin kaçırılmış olabileceğini belirterek, endişe içinde olduklarını söylediler. 14 Temmuz 2011 tarihinde annesinin kaybolduğunu ifade eden Muzaffer Karacehennem, annesinin Abdi köyünde oturan teyzesinin yanına gittikten sonra bir daha eve dönmediğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyen Karacehennem, “Annem için Allah rızası için bize yardımcı olmasını istiyorum. Ben Cumhurbaşkanımızın kapısına kadar gittim, Başbakanımızın kapısına kadar gittim. Bizim annemiz 2011 yılında kayboldu. Siz bizim devlet başkanımızsınız Allah rızası için annemin bulunması için elinizden ne geliyorsa yardımcı olun. Biz zor durumdayız. Annemizin bulunmasını istiyoruz. Annem beni duyuyorsan ne olursun Allah rızası için eve dön. Biz sana bir şey yapmadık. Hiçbir sıkıntımız yoktu. Kim kaçırdıysa annemi de bıraksınlar en azından annemizi görelim, başka bir şey istemiyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER