5 YENİ OKUL MÜJDESİ

5 YENİ OKUL MÜJDESİ
gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında 3 yeni İmam Hatip Okulu’nun eğitim-öğretime başlayacağı bildirildi.
Kdz. Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü Naci Kılıç 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren İlçede 5 yeni okulun açılacağını bildirdi. Okullardan 3’ünün ilçe merkezi, 2’sinin ise Ormanlı Beldesi’nde açılacağını belirten Kılıç “Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi bünyesinde eğitim veren İmam-Hatip Ortaokulu ayrı bir okul olarak tanımlanmış olup, Kdz. Ereğli İmam-Hatip Ortaokulu olarak İsmet İnönü Ortaokulunda eğitim verecektir. Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Ereğli Lisesi binasında, Kdz. Ereğli Fen Lisesi yeni yapılan kendi binasında, Ormanlı İmam Hatip Lisesi ve Ormanlı İmam Hatip Ortaokulu (Ormanlı Çok Programlı Lisesinde) ise bu yıl ilk defa öğrenci alacaklardır” dedi.
Öğrencilerin SBS tercihlerini yaparken yeni açılan okulları da dikkate almalarının önemine değinen Kılıç açıklamasında şunları bildirdi: “Bu vesile ile Ereğli Eğitimine katılacak olan bu 5 okulun ilçemiz eğitim-öğretimine önemli katkı sağlayacağına, Ereğli eğitiminin daha iyi, daha nitelikli hale gelmesinde gelecek açısından önemli rol üstleneceklerine inanıyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER