50 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Sezon başından bu yana 50 kişinin boğulmaktan kurtarıldığı açıklandı.

50 kişi boğulmaktan kurtarıldı
gundemeregli.com-Zonguldaklıların en uğrak yerine olan Kapuz Plajı’nda sezon başından bu yana 50 kişinin boğulmaktan kurtarıldığı açıklandı. 

Zonguldaklı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve haftanın iki günü sadece kadınlara ayrılan Kapuz Plajı günde yaklaşık 4 bin kişiyi ağırlıyor. Plajda cankurtaranlar ise dikkatle görev yapıyor.

Vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirten Cankurtaran Hayri Topçuoğlu, “Ramazan ayından sonra havaların güzel gitmesinden dolayı bayanlar gününe yoğun bir katılım gerçekleşiyor. Salı ve Perşembe günleri bayanlarımız yaklaşık 3-4 bin kişilik bir giriş sağlıyorlar” dedi.



50 KİŞİ BOĞULMAKTAN KURTARILDI

Cankurtaranların sezon başından bu yana yaklaşık 50 kişiyi boğulmaktan kurtardıklarını ifade eden Topçuoğlu, “Sezon başından bu yana kadar yaklaşık 50 kişiyi biz cankurtaranlar olarak kurtardık. 1 tane vahim bir vak´amız var. Oda mesai saati bittikten sonra gerçekleşti. Biz böyle olayların olmasını istemiyoruz ve onun için sürekli olarak cankurtaranlarımız iş başındalar” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER