91. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Ormanlı Belde Başkanı Recep Ergün,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

91. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi Ormanlı Belde Başkanı Recep Ergün,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ergün yayımladığı mesajında;

Egemenliğin asıl sahibi olan halkın, fikirlerini serbestçe ifade ettiği, hukuk devleti ilkesi ile adaletin teminat altına alındığı demokratik cumhuriyetler, ırk, din, dil ayrımı gözetmeden herkesin ortak iradesiyle oluşturduğu, eşit ve özgür yaşadığı, gelir dağılımında adaletin ve toplumsal refahın sağlandığı yönetim biçimleridir. Cumhuriyetimizin de bu ilkelerden ödün vermesi düşünülemez.Bugün ulus olarak, birlik ve beraberlik içerisinde; acıda, sevinçte ve kederde ortak duyguları paylaşmaktayız. Aynı bayrağın altında, aynı ilkelerin etrafında tek vücut oluşumuzun 91. yılını kutlamanın gururunu yaşamaktayız.Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru kararlılıkla ilerleyen milletimiz; Cumhuriyetimizin değerini çok iyi bilmektedir. Cumhuriyet’i yaşatmak, yöneteni ve yönetileniyle herkesin sorumluluklarını, hiçbir kuşkuya yer bırakmadan yerine getirmesiyle başarılabilecek bir hedeftir. Bu anlamda bizler bu milletin temsilcileri olarak karalılıkla ülkemiz ve Cumhuriyetimiz adına sorumluluklarımızı yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Cumhuriyet’in devrimci ve aydınlanmacı ruhunu ilk günkü coşkuyla sürdürmesi için çalışmak, gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz ve milletimize karşı borcumuzdur.Cumhuriyet Halk Partisi olarak; Bu inanç ve kararlılıkla benzeri olmayan bir mücadelenin zaferle sonuçlanmasını sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor,29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ nı kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER