Acar,SGK Binası Zonguldak´a yakışacak

Acar,SGK Binası Zonguldak´a yakışacak

Acar,SGK Binası Zonguldak´a yakışacak

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Çiğdem Acar, 69 Ambarları mevkiinde yapılacak olan yeni İl Müdürlüğü Hizmet binası projesi hakkında açıklamalar da bulundu.

Acar, yenilikçi ve insan odaklı anlayışıyla topluma daha kaliteli, sürdürebilirlik ve Sosyal Güvenlik Hizmetlerini sunabilmek için, Zonguldak Merkez, Çınar tepe Mahallesi, 1630 Ada, 6’nolu parselde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası yapılmak üzere yer temin edildiğini belirterek,”Proje çalışmaları devam etmekte ve bu yıl içerisinde temel atılması planlanmaktadır” dedi.

Acar şunları söyledi;” Binamız 4 katlı, üstü cam kaplı, iç bahçeli, 35 araçlık kapalı, 30 araçlık açık otopark kapasiteli, geniş olarak inşa edilecek olup, modern toplantı ve konferans salonları, akıllı ısıtma ve soğutma sistemleri ile Zonguldak halkına vatandaş odaklı kaliteli hizmet verecektir. Bahsi geçen yerde bulunan asırlık çınar ağaçlarının korunup doğaya zarar verilmeden yapılacak yeni hizmet binamız, Ankara yönünden Şehir merkezine girerken güzel bir görüntü oluşacaktır. Bu vesile ile Valimiz Sayın Ali Kaban’a bize bu arsayı temin etmesinden dolayı teşekkür ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER