ACILI BEKLEYİŞ YERİNİ KEDERE BIRAKIYOR

ACILI BEKLEYİŞ YERİNİ KEDERE BIRAKIYOR
gundemeregli.com- Çaycuma´daki köprü faciasında babası ve yeğeni çaya düşen minibüsteki 10 kişi arasında olan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen´e taziye ziyaretleri sürüyor.
Çaycuma´da köprü faciasında çaya düşen minibüsün içinde babası ve yeğeni bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Olay günü suyun debisinin çok yükseldiğini belirten Gülşen, köprünün daha önce sallandığı ve güçlendirme çalışmalarının yapıldığını belirtti.
Baraj kapaklarının açık olduğunu belirten Gülşen, bunun bir afet olduğunu ve bunun önüne de geçmenin mümkün olmadığını belirtti. Gülşen, Akdeniz Üniversitesi´nde okuyan yeğeni Sezgin Gülşen´in sınavın
ardından yakınlarını görmek için Çaycuma´ya geldiğini söyledi. Babası Kemal Gülşen´in daha önce muhtarlık yaptığını ve halk tarafından çok sevilen biri olduğunu anlatan Gülşen, umutlarımız devam ediyor ancak umut geciktikçe yerini endişe ve kedere bırakıyor dedi. Başkan Mithat Gülşen zaman zaman gözyaşlarını tutamazken, annesi Şaizer Gülşen de feryat etti.
Bu arada kayıplar için Yolgeçen köyünde 10 mezar kazıldığı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2012, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER