´´Karşılıksız sevginin adı; annelerimiz´´

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

´´Karşılıksız sevginin adı; annelerimiz´´

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Demirtaş yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Bizleri yetiştirmek için çektiği çileleri, gösterdiğisabır ve sevgiyi ne kadar dile getirirsek getirelim, annelerin hakkını vermemizasla mümkün değildir. İlk öğretmenlerimiz,  ilk arkadaş, ilk sırdaş, yol göstericimiz,yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olanannelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. 

Annelerimiz, AKP iktidarının yanlış politikaları sonucu,maalesef Türkiye’de layık olduğu değeri görememekte, hak ettiği yaşamstandardına kavuşamamaktadır. Cennet ayaklarının altında olan annelerimiz,AKP’nin iktidar hırsından dolayı, evlatlarını şehit vermektedir. Ülkeyi sıfırterörle teslim alan AKP, makam sevdasından dolayı, bugün annelerimizingözyaşlarını sele döndürmüştür. 

Kadın hakları konusunda da son derece duyarsız olduğunudefalarca kanıtlamış olan AKP iktidarı, annelerimizi bir doğum makinesi olarakgörmekte, adeta açık artırma yaparcasına annelere “üç çocuk/beş çocuk doğurun”mesajı vermekte, onların çektiği çileleri görmezden gelmekte, anneleri çalışmahayatından ve sosyal yaşamdan uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. 

Bizler, annelerimize olan borcumuzu, Türkiye’yi dahayaşanılabilir bir ülke haline getirmek ve evlatlarımıza aydınlık bir gelecekhazırlamak için çalışarak ödemeye çalışıyoruz. 
Varlığımızı borçlu olduğumuz, bizleri yaşama hazırlayan, bizleri karşılıksızseven, değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, ilk öğretmenimiz, koruyucumuz,yetiştiricimiz olan değerli annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olantüm şehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, tümannelerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER