´´Milletimizin birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği nice güzel yıllar diliyorum´´

´´Milletimizin birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği nice güzel yıllar diliyorum´´

´´Milletimizin birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği   nice güzel yıllar diliyorum´´

AKParti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; yeni yıl mesajı yayınladı;

MilletvekiliÇaturoğlu; yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “2016; bölücüterör örgütlerine ve ülkemizin huzurunu bozmak isteyen diğer unsurlara karşımilletçe, birlik ve beraberlik içerisinde göğüs gerdiğimiz bir yıl oldu.Özellikle 2016 yılı; FET֒nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizindirenişi ve tüm şehitlerimizin aziz hatıralarıyla anlamlanmış vekıymetlenmiştir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, gazilerimizesağlık sıhhat ve afiyet diliyorum.

Ülkemizuluslararası insani yardımlarda yine ön plana çıkmış, Suriye’den gelenkardeşlerimize ve özellikle Halep’te yaşanan vahşete karşı milletimiz sessizkalmamış “Halep’te İnsanlık Ölmesin” gibiyardım kampanyaları ile Halep’teki kardeşlerinin yanında olduğunu dünyaya bir kezdaha göstermiştir.

Diğertaraftan ülkemizde inşa edilmekte olan dev yatırımlardan; Yavuz Sultan SelimKöprüsü, Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli ve Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneligibi birçok dev eseri açarak ülkemizin ve milletimizin hizmetine sunduk vesunamaya da devam ediyoruz. Şimdi, milletimizden aldığımız güçle İnşallah 2023,2053 ve 2071 hedeflerimize doğru dev adımlar atmaya ve milletimizle tek yürekolmaya devam edeceğiz.

Bu duyguve düşüncelerle; tüm dünyada barış ve huzurun hâkim olduğu, milletimizin birlikve kardeşlik duygularının pekiştiği nice güzel yıllar diliyorum. Zonguldaklıhemşerilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER