´Ormanda Bir Mahkeme’ adlı tiyatro oyununa yoğun ilg

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Tiyatro Grubu’un hazırladığı ve Yönetmenliğini Mehmet Cahit İşper’in yaptığı, ‘Ormanda Bir Mahkeme’ adlı tiyatro oyunu, Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

´Ormanda Bir Mahkeme’ adlı tiyatro oyununa yoğun ilg

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kent Konseyi TiyatroGrubu’un hazırladığı ve Yönetmenliğini Mehmet Cahit İşper’in yaptığı, ‘OrmandaBir Mahkeme’ adlı tiyatro oyunu, Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler, ayaktakalmasına rağmen oyunu beğeni ile izlediler.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçeMilli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve YönetimKurulu üyelerinde izlediği tiyatroda çocuk oyuncuların da yer alması ve iyi biroyun çıkarılması da ayakta alkışlandı.

Tiyatro Sorumlusu Ayhan Yavuz’da Kent Konseyi vebelediyenin verdiği her türlü desteğin arkalarında olduğunu belirterek,gösterilen ilgiye teşekkür ederken, Başkan Uysal’da keyifle izlediği oyunsonrası Ayhan Yavuz’a çiçek takdim etti.

Başkan Uyal konuşmasında, “İnanın çok keyif aldım. Ençokta çocuk oyuncularımızın rol almasına sevindim. Hepsi kusuruz bir oyunsergilediler. Hepsinden önemlisi ise ailelerin de salonu tıklım tıklımdoldurmasıydı. Birçoğu ayakta kaldı. Demek ki büyük bir salona ihtiyacımız var.Ereğli halkı tiyatroya sahip çıktı. Buda beni çok mutlu etti. Oyununhazırlanmasında, sunulmasında ve izleyici ile buluşmasına kadar tüm emekverenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyun sonrası Başkan Uysal, oyuncular ve tiyatroyöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER