ADAY OLACAĞIMA İNANIYORUM

ADAY OLACAĞIMA İNANIYORUM
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi Önceki Dönem Belediye Başkanı ve  Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Murat Sesli Zonguldak il ve ilçeleri için gerçekleştirilen temayül yoklamasında adaylık süreci ve devam eden yargılama süreci ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Murat Sesli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Anketlerden kim çıkarsa onu aday yapacağız” sözünü hatırlatarak “Anketlerden yüzde 63 gibi bir oy alarak birinci çıktım. Bu nedenle ben aday olacağıma sonuna kadar inanıyorum. Başbakanımızın sözünü yiyecek hali yok” dedi.
“YARGI SÜRECİNİ BEKLİYORUM”
Başvurular için kesin tarih olmadığını hatırlatan Murat Sesli, yargı sürecini beklediğini dile getirdi. Sesli, “Adaylık başvurusu için kesin bir tarih yok. Verilen 1 Kasım tarihi partinin almış olduğu bir prensip kararı idi. Biliyorsunuz bugünde adaylık için başvuru yapabiliriz. Adaylık başvurusunda bir sorun yok. Biliyorsunuz Yargıtay da bir davamız var. Onun sonucunu bekliyoruz. Karar olumlu olduğu taktirdeki inanıyorum ki olumlu bir karar çıkacak ve bizde adaylık başvurumuzu yapacağız. Olumsuz olursa yapacak bir şey yok. Kendime güveniyorum” diye konuştu.
“ADAY OLACAĞIMA İNANIYORUM”
Anketlerden birinci sırada çıktığını belirten Sesli, açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Adaylık süreci ile ilgili olarak yapılan anketlerde yüzde 63 gibi büyük bir oranda başarılı çıktık. İnşallah temayülden de çıkacağız. Anket sonuçları genel merkezimizin önünde. Adaylık ile ilgili hiçbir sıkıntım yok. Ben en başından beri söylüyorum. Ben adayım diye. Anketlerde bunu söylüyor.
Başbakanımız ne diyor. Eş dost ve akraba ilişkileri ile gelmeyin diyor. Torpil yok diyor.
Eğer anketler kim çıkarsa o aday olur diye düşünüyorum. Anketlerden Murat Sesli çıkarsa o aday yapılır bu böyledir. Ben en başında da demiştim anketlerden kim çıkarsa onu desteklerim. Onunla birlikte çalışırım. Anketlerden yüksek bir oranla ben çıktım. Yargı kararının olumlu olması durumunda ve anketlerden de birinci çıktığıma göre ben aday olacağıma inanıyorum. Başbakanımızın sözüdür. Anketlerden kim çıkarsa aday o olacaktır. Başbakanın sözünü yiyecek hali yok. Anketlerden Murat Sesli çıkıp da başkasını aday yapacaklarına inanmıyorum. Öyle bir düşünce olsa beni anketlere sokmazlar. Ben o yüzde başbakanıma güveniyorum. Anketlerden de birinci çıktığıma göre en başından da söylediğim gibi aday ben olacağım.”
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER