AGD Başkanları Ankara’da toplandı

AGD Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya AGD Alaplı ilçe Başkanı Rıdvan Türkoğlu’da katıldı.

AGD  Başkanları Ankara’da toplandı

AGD Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya AGD Alaplı ilçe Başkanı Rıdvan Türkoğlu’da katıldı.

AGD İlçe Başkanları toplantısı´nın ikinci bölümü Ankara AGD Genel Merkezde yapıldı.Toplantıya AGD Genel Başkanı Salih Turhan ve Başkanlık divanı üyelerinin yanı sıra onur konuğu olarak Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk de katıldı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de toplantı da yaptığı konuşmada üslup sorununa dikkat çekti. İnsanları uyarırken dünyevi arzularla hareket etmeyip, saygılı ve hoşgörülü davranılması gerektiğinin altını çizdi.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan ise, hafta içerisinde gerçekleşen Sultanahmet’te meydana gelen patlamaya değindi. Meselenin nereye çekilirse çekilsin güvenlik güçlerinin ne de masum sivillerin yaşamını yitirmesini istemediklerini dile getiren Turhan, “Hafta içerisinde Sultanahmet’te meydana gelen patlamada yaşamını yitiren misafirlerimizin acısını yüreğimizde hissettik. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Aynı şekilde Diyarbakır’da meydana gelen patlamada yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara da yine acil şifalar diliyoruz. Birileri meseleyi nereye çekerse çeksin elbette biz ne güvenlik kuvvetlerimizin ne de masum sivillerin yaşamını yitirmesini istemiyoruz. Çocuklar ölmesin, masumlar ölmesin, yoksulların ocağına ateş düşmesin diyoruz” dedi.

Toplantıya katılan Alaplı Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Rıdvan Türkloğlu, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Genel Merkezimizde bir gün süren ilçe başkanları eğitim toplantısına katıldık. Göreve gelmemizin akabinde bu toplantının yapılması bizim içim heyecan oluştururken daha da azimli çalışmamıza vesile olmuş oldu. Ayrıca Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımızı aynı zamanda diğer ilçe başkanlarımızla tanışma fırsatını elde ettik” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER