AK PARTİ OLARAK HAZIRIZ

AK PARTİ OLARAK HAZIRIZ
gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kararıyla ´üç dönem´ kuralının devam etmesi ve cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Karaduman, “Son MKYK kararıyla birlikte ´3 dönem´ kuralı netleşmiş oldu. Seçim sisteminin aynı şekilde devam etmesi, su an mevcut tüzüğümüzde yer alan 3 dönem üst üste seçilmiş olan kişilerin tekrar aday olmamasıyla ilgili devam kararı alındı. Bizler de bu kararı tabii ki hayırlı buluyoruz. Tüzüğün nasıl başladıysa o şekilde devam etmesi bizler açısından olumlu karşılandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongrelerde olsun, genel seçimlerde olsun, yerel seçimlerde olsun tüzükteki kararla birlikte yeni isimler parti çatısı altına girmiş olacak. İnşallah hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. dedi.

Önümüzdeki hafta sonu Başkan Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti milletvekillerinin katılımıyla Afyon´da toplantı yapılacağını hatırlatan Karaduman, Orada üst düzey yöneticilerimizle Başbakanımız istişareler gerçekleştirecek. Muhtemelen bir hafta 10 gün ya da bu ay sonunda partimizin belirlediği bir isim aday olarak kamuoyu önüne çıkmış olacak. Bu süreç içinde teşkilatlar olarak üzerimize düşen görev, parti içindeki çalışmalarımızı hızlandırıp, cumhurbaşkanlığı seçimine katılmak. Bununla ilgili bizler zaten startımızı vermiştik. Arkadaşlarımız bu çalışmalarını şu anda yapıyorlar. Hem seçim çalışmaları olsun hem sandık çalışmaları olsun hem sandık eğitimleri ile ilgili olsun arkadaşlarımız bunlarla ilgili hazırlıklarını yapıyor. Tamamlandıktan sonra bunları periyodik bir zaman içerisinde uygulamaya geçermiş olacağız. diye konuşu.

Teşkilat içerisinde yeniden yapılanmaya gidildiğini aktaran Başkan Karaduman, Boşalan kadroları doldurarak, yeni arkadaşlarımızı görevlendirdik. Mahalle teşkilatlarımızı gözden geçirerek cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyoruz. İnşallah cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçimlerde ortaya konulan senaryolar gibi değil, inşallah daha demokrasiye uygun, olumlu bir şekilde gerçekleşir. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak şu an cumhurbaşkanlığı seçimine hazırız.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2014, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER