AK PARTİDE BAYAN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

AK PARTİDE BAYAN BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI
gundemeregli.com-AK Parti Akçakoca Belediye başkan aday adaylığı için genç başörtülü turizm işletmecisi Yüksek Mimar Merve Çakır parti teşkilatında aday adaylığını açıkladı.
Merve Çakır, İlçe teşkilatında yaptığı açıklamada TBMM´de başörtüsü vekillerin bir tarih yazdığını belirterek belediye Başkanlığı aday adayı olmayı özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın bir politikası ile girecek olmayı çok çok önemli bir özgürlük ve demokrasi hamlesi olarak görmekte olduğunu söyledi.
1985 Akçakoca doğumlu olduğunu söyleyen Çakır, eğitim hayatını İstanbul´da Yeditepe Üniversitesi Mimarlık ve Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programıyla tamamladığını belirterek Mesleğimle ilgili çalışmalarımı Yüksek Mimar ve Yönetici İşletmen olarak Akçakoca´da sürdürmekteyim. Belirttiğim özelliklerle beraber genç kimliğim ile bir AK Parti ve Akçakoca sevdalısı olarak ilçeme hizmet verecek adımlar atmaktan gurur duyuyorum. Partimizin 2014 yerel seçimlerinde genç ve bayan adaylarımızın desteklenmesini öngören çok değerli sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın bir politikası ile girecek olmayı çok çok önemli bir özgürlük ve demokrasi hamlesi olarak görmekteyiz. Sevgili başbakanımızın bu hedefleri doğrultusunda gerek gençlerimizin gerekse bayanlarımızın hak ettiği ölçüde halkımızı temsil etmekte ciddi bir anlayışının sonucu olacağına inanıyoruz dedi.
Çakır, Akçakoca´nın önümüzdeki yıllarda hem yatırım hem de toplumsal ve kültürel açıdan işsizliğin azaltılmasında da daha olumlu ileri seviyelere ulaştırma düşünceleri olduğunu belirterek Bizlerin de hep beraber ilçemizi sahiplenme sonucunda başarıya ulaşacağına inanıyorum. Niyetimiz Akçakocamızın hak ettiği her türlü hizmeti bulmasıdır. Bu öngörü ile hep birlikte şehrimizin maddi ve manevi olarak mimarı olmaya davet ediyorum. Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde çalışmalarımızı sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin ilkeleri doğrultusunda ilçemize yakışacak hizmet anlayışıyla tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizleri destekleriyle onurlandıracak siz çok değerli partili dostlarıma genç, yaşlı, kadın, erkek tüm hemşehrilerime minnet duygularımı sunuyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum´´ diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER