AK PARTİ'DE SIR GİBİ SAKLANAN İŞTE O ADAYLAR

AK PARTİ'DE SIR GİBİ SAKLANAN İŞTE O ADAYLAR

gundemeregli.com-Ak Parti’de Zonguldak, Ereğli ve Alaplı Belediye Başkan Adayları için ilginç isimler ön plana çıkıyor.

AK Parti genel merkezinin büyük önem verdiği Zonguldak, Ereğli ve Alaplı konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlandığı öğrenildi. Hatta kulislerde Ak Parti genel merkezinin bu üç önemli belediyeyi almak için isimleri şimdiden belirlediği konuşuluyor.

Uzun yıllardır Zonguldak, Bartın, Karabük illerinde Kaymakamlık ve Valilik gibi önemli görevlerde bulunan Yavuz Erkmen’in Zonguldak Belediye Başkanlığı için Ak Parti’deki boşluğu dolduracak isim olarak gösterildiği konuşuluyor.

Erkmen’in Zonguldak’ı çok iyi tanıdığı ve Ak Parti Genel merkezince de bu nedenle kendisine sıcak bakıldığına dikkat çeken siyasi otoriteler, şu anda merkez Valiliği yapan Erkmen’in Zonguldak’ı ciddi ciddi düşündüğü ve sık sık Zonguldak’ta açılış ve düğünlere katılması Erkmen’in adaylığı ciddi bir şekilde düşündüğü yorumlarına yol açtı.

Yine Ereğli’de de farklı isimler ortaya atılsa da Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun yine genel merkez tarafından Ereğli için düşünülen isimlerin başında geldiğini iddia ediliyor.

Ak Parti’nin Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’na da Alaplı için yer açmak amacıyla,

Bu olasılığa onay verdiği ve sıcak baktığı yorumlarına neden oldu.

Ak Parti İl Başkanlığının partinin önde gelen isimleri ile bu konularda sık sık bir araya geldiği ve bu olasılıkları masaya yatırılarak detaylı şekilde değerlendirildiği de gelen haberler arasında.

Bu arada adının açıklanmasını istemeyen Ak Partinin önde gelen üst düzey eski yöneticinin Gündem’e yaptığı açıklamada, Erkmen isminin ciddi ciddi konuşulduğu ve genel merkezin bu adaylığa onay verdiğini açıkladı.

AK Parti adaylarının büyük oranda bu isimlerden oluştuğu konusunu inkar etmeyen eski yönetici, “Ak Parti’nin muhtemel adayları bu isimler, Zonguldak’ta Yavuz Erkmen ciddi bir şekilde seçimlere hazırlanıyor ve aday adayı. Genel merkezde kendisine onay vermiş, Ereğli için en ideal isim Ereğlili olarak en uygun isim olması nedeniyle Çimenoğlu, Alaplı’da ise Çaturoğlu isimleri kulağa çok hoş geliyor. Tabi burada farklı gelişmeler olabilir, bekleyelim görelim. Yalnız aday olacak isimler muhtemelen bunlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2013, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER