AK PARTİ’DEN EREĞLİ MÜFTÜSÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN EREĞLİ MÜFTÜSÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Müftülüğü görevine yeni atanan Recai Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Teşkilat Başkanı Zafer Sucu, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş, Yerel Yönetimler Başkanı Osman Mahmutoğlu, Dış İlişkiler Başkanı Yüksel Demirbaş, Ekonomik İşler Başkanı Hasan Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Dinç ile birlikte Ereğli Müftülüğüne giderek, ilçedeki görevine yeni başlayan Müftü Recai Albayrak’a hizmetlerinde başarılı çalışmalar diledi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Görevine başladığınız için hayırlı olsun diyelim. Şehrimize hoş geldiniz. 5 beldemiz, 88 köyümüz, merkezde 110 bin olmak üzere 180 bin nüfusa sahip bir bölge Ereğlimiz. Sizin gibi daha yukarı makamlarda görev yapmış bir kişinin ilçemizde olmasından son derece mutluluk duyuyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. İlçemiz her yönüyle gelişmiş bir yer. Burada göreviniz süresince sizlerin de başarılı hizmetler sağlayacağınıza inancımız tam” dedi.

ALBAYRAK: “EREĞLİ’DE OLMAKTAN MUTLUYUM”

Türkiye’deki ilçeler arasında ilk 3 girebilecek bir şehre geldiğini belirten Müftü Albayrak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi; “Mevlam bize potansiyeli ve kapasitesi yüksek olan bir ilçede görev yapmayı nasip etti. İnşallah buraya layık hizmetler yaparız. İnsanlarımızın, kardeşlerimizin beklentilerine cevap vermeye çalışacağız. Benim hep söylediğim bir söz var, makamlar, mekanlar çok önemli değil. O makamı, o mekanı işgal edenlerin ürettikleri önemli. Değerimiz ürettiğimiz şey kadardır. Üretebiliyorsak, bir şeyler yapabiliyorsak mutluluk duyarız. Ben 33 yılın 25 yılını İstanbul’da geçirdim. Meslek ve tahsil hayatımın büyük bir bölümü İstanbul’da geçti. Tabi İstanbul farklı bir yer, bir dünya kenti. Kaldı ki Ereğli de ilçe olarak Türkiye bazında, kapasitesiyle, potansiyeliyle, vitriniyle, ekonomik gelişmişliğiyle, metrepol ilçeler dışında her yönüyle ilk üç’te sıralayabileceğimiz bir kent. İnşallah geçmişten gelen bir tecrübemiz oluşmuşsa, Ereğli için de en iyi hizmetleri çalışma arkadaşlarımızla yapmaya çalışacağız.”

Müftü Recai Albayrak ve AK Partili yöneticiler, bir süre daha Ereğli ve Müftülük çalışmalarıyla ilgili görüşmelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER