AK Parti’den Taziye Ziyaretleri

AK Parti’den Taziye Ziyaretleri

AK Parti’den Taziye Ziyaretleri

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı FatihÇakır, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarettebulundu. Çakır beraberinde, Yönetim Kurulu üyeleri, Kandilli Belde BaşkanıYusuf Eryiğit, AK Parti Kandilli Kadın Kolları Başkanı Saadet Yıldız Erdoğan, AKParti Kandilli Beldesi Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahin ve çok sayıdapartili ile Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’naziyarette bulundu. AKParti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve partililer İlçe Emniyet Müdürü FahriKüçük’ü ziyaret ederek, sondönemde emniyet mensuplarına yönelik saldırılarda şehit düşenler içintaziyelerini bildirdi.Çakır ziyarette yaptığı konuşmada, “Ereğli’mizden ve ülkemizdençok sayıda şehidimiz var. Elimizden geldiği kadar onlara layık olmayaçalışacağız. Şehit ailelerimiz vatan sağ olsun dediğinde bizim onlara borcumuzdaha da artıyor. Böyle duygusal açıklamalar yapabilen ve vatan için canımızfeda diyebilen insanlara ve bu aziz millete ne kadar hizmet etsek azdır.Eskiden 12 saat çalışıyorsak bundan sonra 16 saat çalışacağız. Biz Ereğliölçeğinde ama partimiz Türkiye genelinde, dünyada mazlum milletler içinkalkınmayı, aynı zamanda tüm dünya insanlığı için adaleti savunmaya devamedeceğiz. ”dedi.

KÜÇÜK TEŞEKKÜR ETTİ

Emniyet Müdürü Küçük de ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getirerek Çakır ve AK Parti teşkilatı yöneticilerine teşekkür etti.

JANDARMA ZİYARETİ

Çakır ve partililer daha sonra Kdz Ereğli İlçeJandarma Komutanlığı’na ziyarette bulunarak Jandarma Binbaşı Gökhan Tufan, buziyaretlerin içerdiği birlik ve beraberlik duruşunun önemine dikkat çekti.

Tufan, ziyarette duygularını şu şekilde kaydetti; “Sonbir ay içinde sırf Ereğli’mize üçüncü şehidimiz geldi. Gelen her şehitcenazesinde içimiz acıyor. Bir vatan evladı aramızdan ayrılıyor. Cumhurbaşkanımızında söylediği gibi vatan müdafaası kutsal. Bu tür kayıplar istemesek deyaşanıyor. İçimizden geçen hep son olması, Ama maalesef bu topraklardayaşamanın, var olmanın bir bedeli var. İnşallah bu son olur diyorum. Bunukalpten söylüyorum. Sizlerin bu şekilde yaptığınız ziyaretler teröre karşıdimdik durmanın, birlik ve beraberliğin önemini göstermesi açısından yerinde veisabetli ziyaretler. Ziyaretinizden ötürü sizlere şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.

Öte yandan KandilliBelde Başkanı Yusuf Eryiğit, AK Parti Kandilli Kadın Kolları Başkanı SaadetYıldız Erdoğan, AK Parti Kandilli Beldesi Gençlik Kolları Başkanı Osman Şahinve partililer Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu ziyaret ederek, taziyelerinibildirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER