AK PARTİLİ KALAY PROJELERİNİ ANLATTI

AK PARTİLİ KALAY PROJELERİNİ ANLATTI
gundemeregli.com-
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Başkan Yardımcısı Osman Turna, Yusuf Aldatmaz ve Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte kentteki bazı kurumları ziyaret etti. AK Parti Bartın İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay gittiği kurumlarda kurum müdürleri, şube müdürleri ve kurum çalışanlarıyla tek tek selamlaşıp, bir süre sohbet ettikten sonra, çalışanlara ve kurum müdürlerine bir istekleri olup olmadığını sordu.
İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Musa Soyvural, Kültür Müdürü Fuat Dursun, Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Halk Eğitim Müdürü Tuncay Dolanbay, Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık, Orman ve Su işleri Şube Müdürü İlksen Ateşoğlu, Meteoroloji Müdürü Süleyman Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bedrettin Taşkesen ile görüşen Dr. Kalay seçildiği takdirde Bartın için yapacağı projelerden bahsetti.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, belediye başkanlığı görevine seçildiği takdirde Bartın´ın çehresinin değişeceğini ifade ederek, “Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi görsel bir şekilde halkımızla paylaşacağız. Ama ana hatlarıyla birlikte kısaca anlatacak olursak, Yeni bir Bartın kurmak, Cadde medeniyettir, cadde kültürdür, cadde başka bir şeydir. Tarihi ve kültürel dokusu ile nadide bir değer olan Bartın´ı büyüteceğiz. Önümüzdeki en az 30 yılı hedefleyerek bir şehir planlaması yapacağız ve buna uygun imar planı ortaya koyacağız. İnsanı merkeze alan bir yapılaşma ve şehirleşme sağlayacağız. Daha fazla beton yığını ve daha fazla asfalt yerine daha fazla sosyal donatı ile daha yaşanabilir bir şehir oluşturacağız. Bartın ile üniversiteyi bütünleştireceğiz. Halkımıza ve öğrencilerimize daha çok kültürel, sanatsal ve sosyal imkanlar sağlayacağız. Caddeleri geniş, araç park alanları yeterli, çocuk parkı ve oyun platformları ve tüm sosyal imkanları barındıran insanımızın ihtiyaçları etrafında şekillenen yeni bir Bartın kuracağız. İlkeli, ahlaklı, dürüst, şeffaf, hesap verilebilir bir tarzda, geceyi gündüze katıp hizmet üreten ve bu anlamda hem halkına hem de kentine dair hizmetleriyle onların yaşam kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile hizmet ortaya koyacağız. Bunların hepsini Ak Parti çatısı altında tereddütsüz gerçekleştirebileceğimize inanıyorum” dedi.
Ayrıca Dr. Seyfettin Kalay, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin kent için büyük bir önem taşıdığını belirterek, “Kentin geleceği ve hizmetlerin artması için yerel ve genel iktidarın uyumlu çalışması gerekiyor. Bartın iktidar partisinden bir belediye başkanıyla çalışırsa kazançlı çıkacaktır. Aksi halde Bartın, yine zaman kaybeder. Gelişmek ve kabuğunu kırmak isteyen Bartın’ın artık kaybedecek zamanı yok” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER