AKŞAM SERBEST BIRAKILDI, YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDI

AKşam serbest bırakılan genç, bu defada akomşulara saldırdı. Ardından yeniden gözaltına alındı.

AKŞAM SERBEST BIRAKILDI, YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDI
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde iki öğrenciyi darp edip, girdiği markette polislere saldırdıktan sonra çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan uyuşturucu kullanan genç, bu kez komşularına saldırınca yeniden gözaltına alındı.
 
Kdz. Ereğli’de 17 Ocak 2014 Cuma günü akşam saatlerinde Yalı Caddesi üzerinde lise öğrencisi genci döverek burnunu kırdıktan sonra Kız Meslek Lisesi’ne girip burada da kız öğrenciye saldıran M.A (28) girdiği markette polislere satır, bıçak ve şarküteri reyonundaki malzemeleri fırlatmıştı. Polis tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilip gözaltına alınan M.A, çıkarıldığı mahkeme tarafından denetimli olarak serbest bırakılmıştı.
Serbest bırakıldıktan üç gün sonra ikamet ettiği Orhanlar Mahallesi’ndeki komşularının evinin camına taş atıp, elindeki bıçakla tehdit ve hakaretlerde bulunan M.A, polis tarafından şehir merkezinde yakalandı. Elinde yine bıçakla dolaşan M.A, komşularının şikâyeti üzerine yeniden gözaltına alındı.
M.A’nın mahkeme tarafından serbest bırakılmasına bir anlam veremediklerini ve iki gündür kendilerine saldırmaya çalıştığını belirten Yüksel Göktekin, Biz evde oturuyorduk. Bu bağırmaya başladı. Elinde bıçak, cama taş atıyor. Kaç günden bu yana oluyor bu olay. Nara atıyor. Dün akşam yine bağırdı. Sabahlara kadar bağırıp çağırıyor. Sürekli olarak mahalle yakacağından bahsediyor. Elinde bıçakla milletin huzurunu bozuyor. Geçen yine markete girmiş herhalde. Buna en ağır cezanın verilmesini istiyorum dedi.
Yüksel Göktekin’in Üniversite’de okuyan oğlu Selçuk Göktekin ise M.A’nın evlerinin önüne gelip sürekli kendisini tahrik ettiğini belirterek, kendisine en ağır cezanın verilmesini istedi. Sakarya Üniversitesi son sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Selçuk Göktekin gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyetinde böyle bir şey olmaması lazım. Eğer adalet varsa bunun içeride olması lazım. Bana laf ediyor. Bana ´Benim hakkımda ileri geri konuşmuşsun´ diyor. Benim işim olmaz. Ben zaten Sakarya Üniversitesi´nde okuyorum. Son sınıf öğrencisiyim. 4 gün önce geldim memlekete. Benim böyle işlerle işim olmaz. Aşağıya indirip beni teşvik ediyor. Bir şey yapsın diye. Ben aşağıya inseydim artık ne olurdu bilmiyorum. Annem babam tuttu beni. Zor durumdayız.”
Komşularına saldırdığı gerekçesiyle polis tarafından yakalanan M.A, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alınmasının ardından ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER