Alaplı Belediye Meclisi Kasım ayı oğlan toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi Kasım ayı oğlan toplantısı tamamlandı.

Alaplı Belediye Meclisi Kasım ayı oğlan toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi Kasım ayı oğlan toplantısıtamamlandı.

Alaplı Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı,bugün yapılan ikinci oturumla tamamlandı.

Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında yapılantoplantıda, ilgili komisyonlara havale edilen iki madde, komisyonlardan gelenteklif doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin,Ankara’da sağlığıyla ilgili tetkik yaptırdığından dolayı ilk toplantıdabulunamadığını hatırlatarak, “Çok şükür, yapılan tetkiklerde sağlığımla ilgilihiçbir problem çıkmadı. Bu süreçte, ziyaretime gelerek, telefon ederek, mesajçekerek veya sosyal medyadan mesaj yazarak geçmiş olsun temennisinde bulunanherkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

1 Kasım’da yapılan seçim sonuçlarının da ülkemize vebölgemize hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Tekin, “Zonguldak’tanseçilen 5 milletvekilimize ve tüm milletvekillerimize de ayrıca başarılardiliyorum. “ dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmesiyle devam edentoplantıda, ilk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen “2016 maliyılı bütçe kararnamesi ve tahmini gelir-gider bütçesi” ve İmar Komisyonu’nahavale edilen “Merkez Mahallesi 201 ada, 1 parseldeki trafo alanıyla ilgili imartadilatı” ilgili komisyonlardan gelen raporlar doğrultusunda oybirliğiyle kabuledildi.

Alaplı Belediye Meclisi, önümüzdeki ay olağan toplantısını 1Aralık Salı günü yapacak ve toplantı saat:14.00’de başlayacak.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER