Alaplı Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısının ilk oturumu tamamlandı.

Alaplı Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısınınilk oturumu tamamlandı.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, gündem maddelerinegeçilmeden  önce yaptığı konuşmada, BelediyeMeclisi üyeleriyle birlikte görevde birinci yıllarını tamamladıklarınıhatırlatarak, “Bir yıl içerisinde Alaplı Belediyesi’ni  ve Alaplı’yı bir yere getirmek için hepberaber mücadele ettik. Bana bu konuda destek veren tüm Belediye Meclisiüyelerimize teşekkür ediyorum. Seçildiğimiz günden beri, ‘parti rozetini çıkarttık,  biz herkesin belediye başkanıyız’ dedik .Bunu da gösterdik; ne çalışanlarımız arasında, ne de vatandaşlarımız arasındahiçbir siyasi ayrım gözetmedik. Bu bir yıl içerisinde çok güzel çalışmalara hepberaber imza attık.  Alaplı Belediyesi’ni24 saat çalışır hale getirdik. Sıkıntısız bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum.Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında, tümmeclis üyelerinin katılımıyla yapılan ilk oturumda, oybirliğiyle 5 üye olarakkabul edilen Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Nursev Akdeniz, AbdullahAteş, Ramazan Akdeniz, Melek Bozkurt ve Recep Erdoğan oybirliğiyle seçildiler.Yine oybirliğiyle 5 üye olarak kabul edilen İmar Komisyonu üyeliklerine ise,Emine Uysal, Yaşar Çevik, Hakan Uysal, Yaşar Karacan ve Yüksel Koçakoybirliğiyle seçildiler. Kapalı oylamayla yapılan Encümen üyeliklerine de EmineUysal ve Abdullah Ateş oy çokluğuyla seçildiler.

Denetim Komisyonu raporunun okunarak Meclis üyelerininbilgilendirildiği toplantıda, Belediye Başkanı Nuri Tekin’in yerini MeclisBaşkanı Nursev Akdeniz’e bıraktığı faaliyet raporu da görüşülerek oybirliğiylekabul edildi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Etüd ProjeMüdürlüğü ile kadro ihdasının oybirliğiyle kabul edildiği ilk oturumda, imartadilatı İmar Komisyonu’na, Pazaryeri Kuruluş Komisyonu Raporu da Plan ve BütçeKomisyonu’na yine oybirliğiyle havale edildi.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER