Alaplı Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı tamamlandı

Alaplı Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı bugünyapılan tek oturumla tamamlandı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında yapılanMeclis toplantısında, biri önerge ile gündeme alınan madde olmak üzere, 3gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.

Yazı İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ileAlaplı Belediyespor’a nakdi yardım yapılmasının oybirliğiyle kabul edildiğiMeclis toplantısında, önerge ile gündeme alınan Alaplı Büyüktekke-Aşağıtekke veOsmanlı Grubu içme suyu şebekesine Belediye Başkanlığınca su temini yapılmasıda yine oybirliğiyle kabul edildi.

BAŞKAN TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kendisinin de AlaplıBüyüktekke Köyü’nden olduğunu hatırlatarak, “Yıllardır bu köyümüzde susıkıntısı çekiliyordu ve birçok siyasetçi ve işadamının bizim köyümüzden olduğunadikkat çekilerek bu sorunun çözülemeyişi sürekli eleştiri konusu oluyordu.Sayın Kaymakamımız Altuğ Çağlar ve İl Genel Meclisi üyelerimizin çabalarıyla  Büyüktekke, Aşağıtekke ve Osmanlı köylerine ilçemiz şehir şebekesinden su verilmesiiçin Alaplı İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce  su hattı yapılması kararlaştırıldı ve bununiçin gerekli çalışmalar da yapıldı. Bizim de, yapılacak bu hatta su vermek içinBelediye Meclisimizce karar almamız gerekiyor. Ben Sayın Kaymakamımıza ve İlGenel Meclisi üyelerimize, su sıkıntısı çeken bu üç köye su verilmesi içinyaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER