Alaplı Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Alaplı Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Alaplı Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

Alaplı Belediyesi sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında, Hükümet Konağı karşısı, Emniyet Müdürlüğü binası önü ve Kılburnu mevki bölgesinde asfaltlama 3 ayrı noktada asfalt çalışması yapılıyor. Sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile sokakların kaldırım çalışmalarıyla birlikte, yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun program kapsamında çalışmalarını hafta sonu da sürdürüyor. Ekipler Kılburnu mevkinde kısa sürede tamamlanacak yol yapım çalışmalarının ardından mahalle aralarında çalışmalar başlayacak.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Asfaltlama çalışmalarının önemine değinen Başkan Tekin, “İlçenin her köşesine hizmet ulaştırarak Alaplı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Şu an ekiplerimiz Emniyet Binası olan bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alaplı Belediyesi, ihtiyacı olan her yere anında hizmet götürmeye devam edecektir.Alaplı’nın altyapısı, kaldırımı ve çevre düzenlemesini yaptığımız bozuk yollara 6 bin ton asfalt serme çalışmalarımız devam edecek” dedi .

Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Tekin, “İlçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Alaplımıza yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip, anında düzeltme yoluna gidiyoruz” diye konuştu. Ekiplerin 7/24 Alaplı için çalıştığını vurgulayan Tekin, “Zonguldak genelinde bu sorunlar yaşanıyor, ancak Alaplı’da bu oran daha fazla..Şu an, Fen İşlerine bağlı ekiplerimizin yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde, Alaplı’nın asfalt sıkıntısı büyük ölçüde çözüldü.” 

Sanayi içi ve Kılburnu mevkinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür etti. Vatandaşlarla sohbetinde mahallenin eksiklerini not aldıran Başkan Tekin birim müdürlerine ilgilenmeleri için talimat verdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER