Alaplı Belediyesinden Kadir Gecesi´nde Binlerce kişiye İftar yemeği

Alaplı Belediyesinden Kadir Gecesi´nde Binlerce kişiye İftar yemeği

Alaplı Belediyesinden Kadir Gecesi´nde  Binlerce kişiye İftar yemeği
Alaplı Belediyesi Kadir Gecesinde  Binlerce kişiye İftar yemeği verdi.Alaplı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen İftara ,Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar,CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu,Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ,CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı,Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan,Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş,Anadolu Hastanesi Başhekimi Ercan Yalçın,Hastane Müdürü Şahin Elçi ,İş Adamı İsmet Yılmaz ,Belediye Daire Müdürleri ve  yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin İftar yemeğinde yaptığı konuşmada,İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirlen hain bombalı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet, yaralılara acil  şifa ve  geride kalanlara başsağlığı dileyerek,Terör olaylarına tepki gösterdi.
 
TEKİN,ALAPLI HER GEÇEN GÜN İVME KAZANIYOR
 
Alaplının  her geçen gün ivme kazandığını belirten Başkan Tekin, Bu akşam Kadir gecesi,İftarımızı  hep birlikte açtık. Ramazan ayının bereketi üzerinize olsun. Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin,Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Alaplımız her geçen gün ivme kazanıyor.  Ben her zaman söyledim He,Söylemeyede devam edeceğim, Biz Alaplı için varız. Biz sizler  için varız dedi.
 
KAYMAKAM ÇAĞLAR,FEYZİN BEREKETİN BOL OLDUĞU GECEDEYİZ
 
Başkan Tekinin konuşmasının ardından Selamlama konuşması yapan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ise yaptığı konuşmada,Bugün hep birlikteyiz, Allah Başkan beylerin iftarını kabul etsin. Teşekkür ediyoruz. Bugün ve ondan önceki günlerimizde şehitlerimiz var. Doğu ve Güneydoğu Anadolu da Bugün 10 şehidimiz var. Allah onlara da gani, gani rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin. Kadir gecesindeyiz. Feyzin, bereketin bol olduğu bir gecedeyiz. Lütfen dualarınızda bizleri de ihmal etmeyin. Allah hayrınızı kabul etsin dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER