ALAPLI BELEDİYESİNE VİDANJÖR DESTEĞİ

ALAPLI BELEDİYESİNE VİDANJÖR DESTEĞİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediyesi tarafından çevre belediyelere ekip ve ekipman desteğine devam ediyor.

Kdz Ereğli Belediyesine ait Vactor-2100 kanal açma ve temizleme aracıyla daha önce Akçakoca ve Zonguldak belediyelerinde de tıkalı olan hatların açılması ve temizlenmesi için yapılan çalışmalardan sonra bu kez de Alaplı belediyesine destek oldu.

Alaplı ilçesi Fatih Mahallesinde yeni yapılan köprü civarında, köprü çalışmalarından kaynaklanan ve bulunduğu bölgede sıkıntılı bir durum yaratan Q 500 mm. çaplı kanalizasyon kolektör hattına Vactor-2100 kanal açma ve temizleme aracı ve ekipler ile müdahalede bulunularak tıkalı hat açılırken akabinde hattın temizliği yapılarak oluşan olumsuz durum ortadan kaldırıldı.

Kdz Ereğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “insana verdiğimiz değerden dolayı, her zaman çevremizde yer alan belediyelere ayrım gözetmeksizin imkanlarımız dahilinde yardımlarda bulunuyoruz” denildi.

Alaplı Belediye Başkanı dr. Nevzat Çimenoğlu da sosyal medya aracılığıyla Başkan Posbıyık’a teşekkür ederek şunları söyledi,”Bu büyük problemin onarımında bize yardımcı olan Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık ve Belediye personeline Alaplı halkı adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER