Alaplı devlet hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi çalışanları son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

Alaplı devlet hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi çalışanları son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

Sağlık-Sen Alaplı ilçe Başkan Vekili Kenan Ateş, hastane önünde yaptığı açıklamada “Terör örgütü ve onun taşeronlarıyla içteki ve dıştaki destekçileri çok iyi bilmelidir ki, bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Ancak bu acıların ve gözyaşının dinmesi, yenilerinin yaşanmaması için terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmelidir” dedi.

Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevabın birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yek vücut olunduğun göstermek olduğuna vurgu yapan Ateş, “Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları nefretle kınıyoruz. Terör örgütü ve onun taşeronlarıyla içteki ve dıştaki destekçileri çok iyi bilmelidir ki, bu tür saldırılar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Ancak bu acıların ve gözyaşının dinmesi, yenilerinin yaşanmaması için terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmelidir. Terör örgütlerine ve her türlü terör eylemine karşı tavizsiz bir mücadele yapılmalı, ülkenin birlik ve beraberliğini, kardeşliğimizi hedef alan bu saldırılara fırsat verilmemelidir. Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap ise; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yek vücut olduğumuzu göstermektir. Soğukkanlı değerlendirme, ortak akıl ve feraseti hâkim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu millet olarak göstermeliyiz. Bu olay ve bundan önceki bütün terör saldırılarında şehit olan kahraman polis ve askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize de sabır ve baş sağlığı diliyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER