Alaplı esnafının umudu bayramda

Alaplı esnafının umudu bayramda

Alaplı esnafının umudu bayramda
Alaplıdaki bulunan esnaflarda Bayramına kısa bir süre kala hareketlilik yaşandığını, bayramda esnafların yüzünün güleceğini olarak belirtildi.
Ramazan Bayramına kısa bir süre kala çarşı ve pazarlar yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Özellikle giyim sektöründe mal temini noktasında hareketlilik başlarken, satışlar için ise bayram öncesi bekleniyor. Esnafın her zaman bayramları dört gözle beklediğini belirten Süleyman Yavuz, bu bayramın esnaflar için hareketli geçeceğini ifade etti.

ESNAFIN UMUDU HER ZAMAN BAYRAMLAR OLMUŞTUR
Esnafın bayram hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan İsmail Yener , Ben Alaplı esnafını her zaman 2 bölüme ayırıyorum. Bunlar perakendeci ve toptancı esnafından oluşuyor. toptancı esnafımız bayram öncesi hazırlıklarını 1 aydan beri yapıyor. Perakende esnafımızda şu anda toptancılardan mallarını almaya başladılar. Yaz sezonunun gelmesi, okulların tatil olması ve bayramın bir araya gelmesi esnafta güzel hareketler başladı. Bu hareketlilikten anlayacağımız kadarıyla da Perakendeci esnafımızın da bayramı çok güzel satışlarla değerlendirecek. Esnaflar olarak güzel günler bizi bekliyor diyebilirim . Esnaflar olarak şu anda istediğimiz hareketliliği yakalamış durumdayız. Esnafın umudu her zaman bayramlar olmuştur. Ama bu kez esnaflarımızın en güzel şansı 2 güzelliğin bir arada olması oldu. Bayram, okul tatili ve yaz sezonu bir arada geldi ve bu da işlerimize olumlu yönde yansıyacak dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER