Alaplı kültür sanat derneği genel kurulu yapıldı

Alaplı kültür sanat derneği genel kurulu yapıldı

Alaplı kültür sanat derneği genel kurulu yapıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir süre önce kurulan Kültür veSanat Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulugerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulubelirlendi.

Alaplı Kültür ve Sanat Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulu DerneğinRampalı Çarşıdaki adresinde gerçekleştirildi. Genel kurula Alaplı BelediyeBaşkanı Nuri Tekin ve eşi Aysel Tekin, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun,yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHPAlaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, Alaplı Kültür ve Sanat Derneği KurucuBaşkan ve üyeleri katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Alaplı Kültür ve Sanat DerneğiKurucu Başkanı Nermin Karakaya, “Amacımız güzelAlaplı’mıza bir sanat sokağı ve müze projemizle halkımızın desteğini alarakhayata geçirmek. Yerli ve yabancı turistleri Alaplı’mıza çekerek halkımızınsatışlarına da katkıda bulunmak. Güzel Alaplı’mızıneski yöresel ürünleri sergilemek sanatkarları Türkiye’nin her yerinde Alaplıbindallısını sepet çit gibi el sanatlarını sergilemektir” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de ilçedekurulan Kültür ve Sanat Derneğinin yapacağı tüm etkinliklerine destekvereceklerini belirterek genel kurulun ve derneğin yeni yönetiminin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim şuisimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil: Nermin Karakaya, MuammerUysal, Aynur Oğuz, Serdar Kameray, Emine Uysal, Mehmet Yaman ve Mesut Yılmaz

Yönetim Kurulu Yedek: Aydın Eriş, Necati Karadeniz, Mehmet Öztürk, GamzeTemiz, Fadime Kamer, Murat Ölüç ve Muharrem Uysal

Denetim Kurulu Asil: Emrullah Erdoğan, NazmiyeÇakır, Nejat Arslan

Denetim Kurulu Yedek: Şener Kahraman, İlknurTuncer, Rabia Kuzdemir

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER