Alaplı meydanına ay yıldız kulesi yapılıyor

Alaplı Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü kaldırımlarda gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları ile Alaplı´da bulunan alanları estetik görünüme kavuşturuyor.

Alaplı meydanına ay yıldız kulesi yapılıyor
Alaplı Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü kaldırımlarda gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları ile Alaplıda bulunan alanları estetik görünüme kavuşturuyor. 

Bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Alaplı Belediyesi Şehir merkezinde Ay-Yıldız kulesi yapımı gerçekleştiriyor. İlçe genelinde estetik meydan, kavşak, cadde ve sokaklar oluşturma konusundaki çalışmalarına aralıksız devam eden Alaplı Belediyesi, Ay Yıldız kuleleri ile Alaplıya yeni ve farklı bir görünüm kazandıracak. Alaplı Belediyesi, şehir meydanlık alanda Ay Yıldız ile süslenen saat kulesi yapımına başladı. meydan alanında 15 metre yüksekliğe sahip Ay Yıldız kulesinin yapımı tamamlanırken, saatlerin montajı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.15 metre yüksekliğe sahip Ay Yıldız kulesinin yapılacağı şehir Alaplıyı süsleyecek.

Alaplı şehir meydanına konan Ay Yıldız kulesi ilçenin simgesi haline geleceğini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bu tür yapıların Alaplının görüntüsünü değiştirip, ilçeye daha da estetik güzellik katacağını söyledi. Tekin” İlçemizde başta altyapı olmak üzere sosyal ve kültürel alanda birçok çalışma yapıyoruz. Ay Yıldız , Alaplının hem tarihi hem de genel görünümüne ayrı bir hava katacak. yapılan bu şalıçmalarımız ihtişamı ile vatandaşlarımızın beğenisini kazanacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER