Alaplı tarihinde böyle kutlama görmedi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor ve Bayramı Alaplı Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Fener Alayı ile coşku ile kutlandı.

Alaplı tarihinde böyle kutlama görmedi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor ve Bayramı Alaplı Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Fener Alayı ile coşku ile kutlandı. Daha önce böylesine görkemli bir kutlama programına tanık olmayan Alaplı halkı, tarihi bir akşama tanıklık etti.
Alaplı Kaymakamlığı ve Alaplı Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Fener Alayında 19 Mayıs coşkusu adeta tavan yaptı. Alaplı 690 Evler Semt Pazarından hareket eden Fener Alayı yürüyüş ve kortejine katılan yüzlerce vatandaş Alaplı Belediyesi tarafından düzenlenen ve yenilenerek modern hale getirilen Alaplı Atatürk Anıtı’na kadar devam etti. Fener Alayı ve korteje katılan yüzlerce vatandaş tarihi bir kutlama programına imza attı.
Alaplı Atatürk Anıtı’nda toplanan yüzlerce vatandaşa hitaben bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan Kurtuluş Savaşı Meşalesini yakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve hürmetle andıklarını ifade ederek; ‘ 96. yılını kutladığımız bu anlamlı bayramda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Alaplı halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’da yaptığı konuşmada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dilekleri ile kutladıklarını ifade etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Alaplı Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve modern hale getirilen Atatürk Anıtı önünde düzenlenen canlı müzik ve konser programı ile sonra erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER