Alaplı Tekin’le altın çağını yaşıyor

Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanı olarak gösterilen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve geldiği günden bu yana başlattığı çalışmalar ve projeler ile ilçe adeta yeniden canlandırdı.

Alaplı Tekin’le altın çağını yaşıyor
Zonguldak’ın en çalışkan belediye başkanı olarak gösterilen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve geldiği günden bu yana başlattığı çalışmalar ve projeler ile ilçe adeta yeniden canlandırdı. İlçeyi sosyal anlamda modern bir görünüme kavuşturan Tekin, yeni projeleri ile de şimdiden ses getirmeye başladı.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ekibiyle birlikte adet arı gibi çalışırken, ilçe onunla güzelleşiyor, yeşilleniyor ve modernleşiyor.

Atatürk anıtı çevre düzenlemesi, Karşıyaka sahil çalışmaları ve Taşbaşı sahil projesi başta olmak üzere ilçenin sosyal anlamında canlanmasını sağlayan Tekin, şimdide Atatürk anıtını alanına modern bir şelale projesini hayata geçirecek olmanın yanı sıra ilçenin iki noktasına ilçeyi simgeleyen modern saat kuleleri kazandıracak.

Mahallelerde çalışmalarını sürdüren Tekin ve ekibi ilçenin her noktasına eşit hizmet sloganıyla büyük hizmetler sunuyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER