Alaplı TSO’da eğitim semineri

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı destekli ağırlıklı konuların satış, pazarlama, müşteri ilişkileri olan eğitim semineri verildiğini bildirildi.

Alaplı TSO’da eğitim semineri

gundemeregli.com-Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı destekli ağırlıklı konuların satış, pazarlama, müşteri ilişkileri olan eğitim semineri verildiğini bildirildi.

Konuya ilişkin TSO’ dan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:” 11 Ağustos 2014 Pazartesi gününden itibaren Alaplı Ticaret ve Sanayi Odamızda akşam 18.00–21.00 saatleri arasında 6 gün süreyle toplam 36 saatlik (Satış, Pazarlama, Müşteri İlişkileri, vs) konularını Kapsayan BAKKA destekli ücretsiz seminer eğitimi veriliyor.

Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Oda üyelerimiz haricinde dışarıdan katılmak isteyen esnaf tüccar ve sanayicilerinde yanında çalışan personelin müracaatları da kabul edilecektir, 11 Ağustos 2014 Pazartesi gününden itibaren Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında akşam 18.00–21.00 saatleri arasında 6 gün süreyle toplam 36 saatlik (Satış, Pazarlama, Müşteri İlişkileri, vs) konularını Kapsayan BAKKA destekli ücretsiz seminer eğitimi veriliyor. İsteyen herkes buraya katılabiliyor. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER