Alaplı´da Denize giren 1 kişi boğuldu

Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren 15 yaşındaki Emirhan Açargül, boğulma tehlikesi geçirmişti.

Alaplı´da Denize giren  1 kişi boğuldu
Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize giren 15 yaşındaki Emirhan Açargül, boğulma tehlikesi geçirmişti. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay, Alaplı ilçesi limanı mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Emirhan Açargül, arkadaşları ile birlikte serinlemek için Alaplı limanı mevkisinde denize girdi. Dalgaların kendisini sürüklediğini fark etmeyen Emirhan Açargül denizde çırpınmaya başladı. Arkadaşları tarafından denizden alınarak kıyıya çıkartılan Emirhan için bir süre suni teneffüs yapıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Emirhan’ı Ereğli ilçesindeki özel hastaneye kaldırdı. Hastanenin acil polikliniğinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi duran Emirhan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Oğlunun denizde boğulma tehlikesi geçirdiğini öğrenince hastaneye gelen anne Şerife Gökay ise sinir krizi geçirdi. “Doktor kurtar oğlumu. Ben oğluma doyamadım. Ben sensiz ne yaparım yavrum? Emir beni bırakma” diye ağlayan anne Şerife Gökay’ı yakınları ve hastane personeli sakinleştirmeye çalıştı. Oğlu için dua eden anne baygınlık geçirince hastane çalışanları tarafından müdahale edildi.
Onur isminde bir kardeşi daha olan Emirhan Açargül’ün anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenildi. Baba Şevket Açargül’ün şehir dışında çalıştığı ve acı haberi alması üzerine Ereğli´ye yola çıktığı belirtildi.
Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER