ALAPLI´DA PAT PAT YİNE CAN ALDI

Alaplı´da meydana gelen patpat kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar Alaplı Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı.

ALAPLI´DA PAT PAT YİNE CAN ALDI
gundemeregli.com- Alaplı´da meydana gelen patpat kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar Alaplı Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı.

Kaza, akşam saatlerinde Alaplı´ya bağlı Belen Köyünde meydana geldi. Arkadaşları İrfan Türkan ve Cihan Temeli´ de alarak patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile gezmeye çıkan Yavuz Selim, köyde gezdiği sırada iddiaya göre aşırı hız yaptığı patpatın girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan patpatta sürücü Yavuz Selim, İrfan Türkan ve patpatın kasasının altında kalan Cihan Temel ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.  Hastaneye kaldırılan yaralılardan Yavuz Selim ve İrfan Türkan´ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Cihan Temel (19) ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Temel Ailesi ve yakınları hastane önünde göz yaşlarına boğuldu. Jandarma kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER