Alaplılı yazardan, Başkan Tekin’e ziyaret

Alaplılı yazardan, Başkan Tekin’e ziyaret

Alaplılı yazardan, Başkan Tekin’e ziyaret


Alaplılı Yazar Serdar Kameray, Alaplı Belediye Başkanı NuriTekin’i ziyaret ederek, “Kara Mavi” isimli ilk kitabını  hediye etti.

25 yaşındaki Yazar Serdar Kameray, “deneme” türündeki “KaraMavi”nin ilk kitabı olduğunu belirterek, yeni kitaplar için de hazırlıkyaptığını söyledi. İlk kitabını çıkarmış olmanın sevincini Belediye BaşkanıNuri Tekin ile paylaşmak istediğini belirten Kameray, “Gençlere önem veren ve gençlerinçalışmalarına destek vererek, başarılı olmaları için teşvik eden Sayın BelediyeBaşkanımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Serdar Kameray’ı ,başarısından dolayı tebrik ederek, teşekkür etti. Gençlerin sanata yönelimlerininkendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “İlçemizin birgenci olan Serdar kardeşimiz ve onun gibi kültür ve  sanat alanında kendini yetiştiren gençlerimizbizlere gurur ve onur veriyor. Biz kendisinden yeni kitaplar da bekliyoruz. Kendisinin,ileride kitapları çok okunan bir yazar olacağına inanıyoruz ve başarılardiliyoruz. “ dedi.

Yazar Serdar Kameray, Belediye Başkanı Nuri Tekin içinimzaladığı kitaba, “Alaplı Belediyemize verdiğiniz hizmetlerle gurur duyuyor,başarılarınızın daim olmasını diliyorum. “ yazdı.


 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER