Alaplı’ya modern otobüs durakları

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından ilçedeki otobüs duraklarında yenileme çalışmalarına başlandı.

Alaplı’ya modern otobüs durakları
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından ilçedeki otobüs duraklarında yenileme çalışmalarına başlandı.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şimdi de otobüs duraklarına el attı. Belediye olarak ilçeye kazandırılan 17 adet modern duraklar gerekli ve ihtiyaç duyulan bölgelere monte edilmeye başlandı. İlk otobüs durağı ise Yenisiteler 1. Durak mevkisine monte edilerek vatandaşın hizmetine sunuldu.

Özellikle yağışlı havalarda otobüs bekleyen vatandaşlara çile yaşatan eski otobüs duraklarının yenilenmesi, daha modern ve estetik olarak göze de hitap etmesi vatandaşlar arasında olumlu karşılandı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçeye kazandırdıkları 17 durağın monte edilmesi çalışmalarına başladıklarını belirterek “ Yaptığımız her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarını daha modernleştirmek için yapılan hizmetlerdir. Biz belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Yeni duraklarımız estetik açıdan ilçemize daha güzel bir görüntü sağlayacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER