Alaplı’yı Devlet protokolünde yüz akıyla temsil etti

Alaplı’yı Devlet protokolünde yüz akıyla temsil etti

Alaplı’yı Devlet protokolünde yüz akıyla temsil etti

AlaplıTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,oda ve borsa başkanlarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BaşbakanBinali Yıldırım’la bir araya gelerek, istişare toplantılarına katıldı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı’yı devlet protokolünde yüz akıyla temsil eden en güçlüsivil toplum örgütü başkanı olarak tarihe geçerken Siyaset ve oda başkanlığınıdengede tutarak Alaplı’ya yapılacak yatırımlar noktasında yoğun çaba sarfediyor.

TOBB’a bağlı oda ve borsaların başkanları ilebirlikte TOBB İkiz Kulelerde İstişare toplantısınından ardından TOBB BaşkanıM. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte CumhurbaşkanlığıKülliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişaretoplantısına katılan Ocak, BaşbakanBinali Yıldırım ziyaretinde Alaplı OSBiçin brifing verdiği BaşbakanYıldırım’dan Alaplı OSB ihale süreci ile ilgili destek aldı.

Ankara’daki istişare toplantıları ve ziyaretlerideğerlendiren Ocak, “TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsabaşkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldık. TOBB BaşkanımızHisarcıklıoğlu, TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da,demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam söyledi. GerekTOBB İkiz Kulelerdeki toplantımız gerekse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanile yaptığımız toplantımız verimli geçti” dedi. Ocak, Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından Başbakan BinaliYıldırım’ı ziyaret ettiklerini söyledi.

YILDIRIM’DAN ALAPLI OSB İHALESİ TALİMATI

Yıldırım ziyareti ile ilgili bilgiler veren Ocak,Alaplı OSB süreci ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım’a birifing verdiğinibelirtti. Ocak, Başbakan Yıldırım’ın Alaplı OSB ihalesinin Ağustos ayındamutlak suretle yapılacağının talimatını verdiğini söyledi.

ERDOĞAN’DANKRAVAT, YILDIRIMDAN KALEM HEDİYESİ

Alaplı Ticaretve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’a Recep Tayyip Erdoğan tarafından kravattakdim edilirken, Başbakan Binali Yıldırım tarafından ise kalem hediye edildi.

Ocak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan veBaşbakan Binali Yıldırım dan aldığı hediyelerin manevi değerinin eşsiz olduğunusöyledi.

Ocak, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanve Başbakan Binali Yıldırım’ın kendilerine iletmek üzere Alaplı’ya selamgönderdiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER