ALAR ,MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALAR ,MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI



gundemeregli.com-Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alar, Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği seçimi öncesi Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Üç dönemdir Kdz Ereğli Gebe köyü muhtarlığı yaptığını belirten Alar, Bu süreç içerisinde derneğimizin olumlu olumsuz her türlü meselelerinde arkadaşlarımızın davalarını savunma adına birliktelikten hiçbir gün ayrılmadım ”dedi.

Çok sayıda muhtarın katıldığı ve 22 Haziran Pazar günü yapılacak olan Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği seçimi öncesi Nazar Kebep’ta düzenlediği Basın Toplantısı ile Muhtarlar Derneği Başkan Adayı olduğunu belirten Alar şunları söyledi; ’’

“Öncelikle üç dönemdir Kdz Ereğli Gebe köyü muhtarlığını yapmaktayım. Bu süreç içerisinde derneğimizin olumlu olumsuz her türlü meselelerinde arkadaşlarımızın davalarını savunma adına birliktelikten hiçbir gün ayrılmadım. Ereğli 90 köy, 12 belde ve 31 mahalleden oluşan toplan 133 muhtarlığımızın bulunduğu 170 bin nüfusa sahip bir şehirdir. Bugün köylerimiz 70 bin nüfusun çoğunlukla hizmet noktalarında çok büyük sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Mahallelerimizin sorunları olduğunu biliyoruz ama biz muhtarlar derneği camiası içerisinde 133 kardeşimizi bir zincir bakla dilimleri haline getirip bu sorunları çözmek istiyoruz.

BÜTÜN DERTLERİMİZ ORTAK

Yaptığım bütün görüşmelerimde, gerek fevri olarak görüştüğümüz arkadaşlarımız gerekse gruplar halinde görüştüğümüz arkadaşlarımızla istişarelerimizde bütün dertlerimizin ortak olduğunu bilmenizi istiyorum. Yani bugün bizim bir derdimiz varsa bir köyde, diğer en ücradaki köydeki arkadaşımızın da derdinin de aynı olduğunu iyi biliyorum.

EN BÜYÜK PROJE OLARAK EREĞLİ’DE 133 HİZMET YÜREĞİNİ TEK MASADA TOPLAMAK İSTİYORUZ

Ciddi manada projelerimiz var, inşallah 22 Haziranda kongre günü gerek basınımızla gerek sizlerin olduğu bir toplumda bunları paylaşacağız ama ,ifade etmek istiyorum ki; En büyük proje olarak Ereğli’de 133 hizmet yüreğini tek masada toplamak istiyoruz. En büyük derdimiz bu. Bu yürekler tek masada toplandığında Ereğli’de aşamayacağımız çözemeyeceğimiz hiçbir problemin olmadığını bilmenizi istiyoruz.

Demokrasinin en ince eleğinden geçerek seçilmiş insanların, tencerelerinde Etin mi piştiği, Derdin mi piştiğini bilen çok saygı değer yöneticiler olarak biz sorunlarımıza ortak noktada çözüm aramadığımız müddetçe dağınıklığın bize bir şey kazandıracağına ihtimal vermiyorum. Arkadaşlarımızla beraber, biz bu yola çıkarken taşın altına elimizi değil başımızı koyduğumuzu ifade etmek istiyorum

HİÇBİR ARKADAŞIMIZ KENDİSİ İÇİN HİÇBİR KURUMDAN HİÇBİR SİYASET MEKANİZMASINDAN BİR ŞEY TALEP ETMEZ

Bizim bir derdimiz var, köylerimizdeki yaşayan insanlarımızın haklarını bu şehrin göbeğinde yaşayan insanlarla yaşam standartlarını aynı noktaya getirme gibi bir derdimiz var. Hiçbir arkadaşımız kendisi için hiçbir kurumdan hiçbir siyaset mekanizmasından bir şey talep etmez. Muhtar arkadaşımın bütün derdi köylüsünü seçmenini memnun etmektir. Bu bağlamda değerli arkadaşlarım bir yola çıktık. 33 arkadaşımın bizim görüşlerimize sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Şunu da açıklıkla ifade edeyim, bu süreçte şahsımız ile ilgili eleştiri olabilir ama biz şunu net olarak söylüyoruz. 22 Haziran kongre günü o salondan 133 arkadaşımız tek yumruk olarak çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Seçimi alsak ta kaybetsek de bizim için 133 arkadaşımızın birlikteliği tüm basın önünde namustur. Ben bunu böyle biliyorum. Bugüne kadar 11 yıllık camiamız içerisinde de hep aynı mücadeleleri savunmuş bulunuyorum.’’


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER