ALMANYA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ALMANYA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ve Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen “Engelleri kaldıralım” projesi kapsamında Almanya Zonguldaklılar Derneği Yönetimi, 1’i akülü olmak üzere toplam 4 tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğinde gerçekleştirilen törene Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kuzucu, Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk’ün yanı sıra 4 engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, başlatılan engelleri kaldıralım projesi kapsamında ilçe genelinde pek çok engellinin tekerlekli sandalye ile buluşturulduğunu belirterek emeği geçen başta Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay olmak üzere hayırseverlere teşekkür etti. Şentürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Almanya Zonguldaklılar Derneği’nin katkıları ile 4 arkadaşımızı tekerlekli sandalye ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sandalyeleri Almanya’dan getiren Dernek Başkan Mehmet Karakulak ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Emeği geçenlerden de vesile olanlardan da Allah razı olsun” dedi.
 
 
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERDİK
 
Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak da sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerini bu kapsamda Ereğli’de 4 engelli vatandaşı tekerlekli sandalye ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kaymakam İbrahim Çay’a desteklerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Biz Almanya Zonguldaklılar Derneği olarak Zonguldak il genelinde en ücra köşelerinde yaşayanlar dahil, insanlarımızın bizlerden istedikleri maddi manevi yardımlara karşılık verme kampanyası başlattık. Engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Çaycuma, Gökçebey, Ereğli ve Zonguldak Merkez ile bu desteklerimiz devam edecektir. Çaycuma, Gökçebey Ereğli ilçelerimizde bu dağıtımları tamamladık. Ereğli’ye verilen rakam 4 ile sınırlı kalmayacaktır. 20-25 Tane daha engellimizi tekerlekli sandalye ile buluşturmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte engelli araçları sizlere ulaştıracağız”
 
ALMANYA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ BAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
 
Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, başta hayırseverler olmak üzere kampanyaya destek veren sivil toplum örgütlerine, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Amacımız göreve başladığımızdan bu yana yöremizde yaşayan arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermektir. Başlatılan engelleri kaldırıyoruz kampanyası devam ediyor. Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanına, yöneticilerine ve Almanya’da yaşayan tüm Zonguldaklılara bir kez daha teşekkür ediyorum. 1’i akülü 3 manuel olmak üzere 4 tekerlekli sandalye bağışında bulundular. Hedefimiz tüm arkadaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye buluşturmak. Dernek Başkanımız İsmail Şentürk bizleri her konuda desteklemektedir bizler de yardımcı oluyoruz. Bu kampanyanın hızlı bir şekilde devam ediyor. Derneğimiz ayrıca Ereğli’den 3 çocuğumuza burs vermektedirler. Bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Kaymakam Çay ve dernek yöneticilerine Fiziksel Engelliler Derneğinin çalışmalarına ilişkin Dernek Başkanı İsmail Şentürk tarafından bilgi verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER