Alperen Ocakları Alaplı Vakıf Başkanından teröre sert tepki

Alperen Ocakları Alaplı Vakıf Başkanı Erdal Kızılkaya, Terör nerden gelirse gelsin karşılığını görecek bu vatan topraklarında gözü olan terör örgütleri de ne olursa olsun mutlak hak ettiği cezayı görecektir.” Dedi.

Alperen Ocakları Alaplı Vakıf Başkanından teröre sert tepki

Alperen Ocakları Alaplı Vakıf Başkanı Erdal Kızılkaya, Terör nerden gelirse gelsin karşılığını görecek bu vatan topraklarında gözü olan terör örgütleri de ne olursa olsun mutlak hak ettiği cezayı görecektir.” Dedi.

Kızılkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bu kutsal toprakların korunmasında huzur ve asayişin sağlanmasında kahramanca görev yaparken şehit olan vatan evlatlarımızı alperen gençlik olarak rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Şehitlerin nurlu, gazilerin onurlu asker olduğunu ifade eden Kızılkaya, ülkemizin içerisinde bulunduğu şu kritik dönemde hain tuzaklarla asker polis güvenlik güçlerimize saldırıda bulunan vatan hainlerinin kahpe saldırılarıyla askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz şahadet şerbetini içmiş bulunuyor.Zonguldak’ımız da bir şehidimiz geldi .Tansu Aydın kardeşimizi acılarını içimize atarak toprağa verdik. Bu kutsal toprakların korunmasında huzur ve asayişin sağlanmasında kahramanca görev yaparken şehit olan vatan evlatlarımızı alperen gençlik olarak rahmet ve minnetle anıyoruz. vatan hainlerini bir kere daha lanetliyoruz.bu hainler bilsinler ki tek kişi karsakta bu bayrak dalgalanacak bir karış toprağımıza göz dikenin gözü çıkartılacaktır.Tarihte bunu necip milletimiz her türlü teknolojik imkansızlıklara rağmen Çanakkale’de ,Sakarya’da ,Dumlupınar’da ,Kıbrıs’ta göstermiştir göstermeye de devam edecektir.terör nerden gelirse gelsin karşılığını görecek bu vatan topraklarında gözü olan PKK,IŞID,DHCKP,DEAŞ ismi amblemi ne olursa olsun mutlak hak ettiği cezayı görecektir.Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür muktedirdir.
Ülkemizin ve milletimizin üzerinde bulunmuş olduğu mevcut durumların başta Anadolu olmak üzere yönünü Türkiye Cumhuriyeti devletine çevirmiş olan tüm Müslüman ve Türk topluluklarının üzerindeki sıkıntıların kurtuluşu olarak Nizami Alem Ülküsü olduğuna inanmış bulunmaktayız. Bu kutlu vatan mücadelesinde hedefe varan yol alperen duruşumuz Muhsin i tavrımız olacaktır. Hedefe varırken hiç bir zorluk bizleri yıldıramayacağı gibi kılavuzu Kuran olan gücünü imandan alan güçlü bir birlik ordusu olacağız.Bu mücadelede en büyük ışık 25 mart ta vatani uğruna şehit edilen yol başçımız Muhsin başkanın 40 yıllık siyasi ve idealist yaşantısı en büyük pusulamızdır.Alperenler, kınayanın kınamasına aldırış etmeden, şahsi ikbal gütmeden, yanlış gördüğüne yanlış, doğru gördüğüne doğru demeye devam edecek. MAZLUMA UMUT, ZALİME KORKU olan alperen gençlik vatan bayrak kuran ve milleti siyaset üstü olarak, kutsal değerlerimiz olarak görüp kesinlikle istismar edenlere müsamaha göstermeyecektir. Bu tavır bize Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan kutlu bir mirastır. Hiç kimse, hiç kimseye siyasi düşüncesinden, farklı fikirlerinden ötürü saygısızlık edemez. Farklılıklarımız elbette olacaktır lâkin buna tahammül etme erdemini herkes göstermelidir.Bu vatan belirli bir zümrenin değil, hepimizin vatandır. Alperen Ocakları Alaplı Teşkilatı açılış 31 Ağustos Cuma günü saat 14:00 da olacaktır.Tüm Alaplı ve çevre halkımız davetlidir açılışımıza Alperen Ocakları Genel başkanı sayın Ahmet Tarık Sarı başkanımızda katılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER