Alt yapı çalışmaları sürüyor

Karadeniz Ereğli Belediyesi, bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Alt yapı çalışmaları sürüyor

KaradenizEreğli Belediyesi, bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

 Akarca,Bağlık, Kışla ve Süleymanbeyler mahallerinde ise 8 kilometre uzunluğundayağmurlama ve içme suyu hattını değiştirilecek. Kadı Tarlası mevkiinde borudeğişiminden sonra arkadan betonlama çalışması yapıyor. Temizlik ekipleri deçalışmalarının ardından yolları ve caddeleri yıkıyor. 

BORU HATLARI DEĞİŞİYOR

AkarcaMahallesi mevkiinde eskiyen su hatları ile yağmurlama hatları değişiyor.

2kilometre yağmur suyu ve 3,5 kilometre içme ve kullanma suyu hattını değiştirenBelediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, eskiyen AÇV ve PVC boruhatlarının yeni polietilen borularla değiştirilmeye başladığını bildirdi.

8 KİLOMETRELİK SU HATTI

Çalışmalarsonrası kayıp ve kaçak su oranın azaltılarak hem abonelere daha temiz vesağlıklı su verilmesinin sağlanacağı ifade ediliyor.

Toplamda8 kilometrelik Yağmurlama ve İçme Suyu abone ve bina hatlarını kapsayan ihalekapsamında Akarca’nın ardından Bağlık, Kışla ve Süleymanlar Mahallesindeçalışmaların yapılacağı belirtiliyor. 

KAPATILIP BETONLANIYOR

Akarca’dakiyağmurlama ve içme suyu hatlarının değişmesinin ardından söz konusu kanallarınkapatıldığını belirten Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Ömerli mevkiindeki YeniEreğli Devlet Hastanesi’nde de kaldırım ve merdiven yapma çalışmalarınınsürdürüldüğünü bildirdi.

CADDELER TAZYİKLİ SU İLE

Ayrıcaselden zarar gören Kışla Sanayi Sitesi’ndeki istinat duvarının da tamirininbitirildiği ifade edilirken, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri iseçamurlanan caddeleri tazyikli su ile yıkayarak temizliyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER