Anadolu Hastanesi´nden Dev Adım

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Anadolu Hastanesi Yöneticileri, Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Anadolu Hastanesi´nden Dev Adım


Habermerkezi-Kdz. Ereğli İlçesi Özel Anadolu Hastanesi Yöneticileri, Muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Özel Anadolu Hastanesi Yemekhanesinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Özel Ereğli Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Şahin Elçi, Başhekim Ercan Yalçın, Başhekim Yardımcıları Tuğba Erdoğan, Sibel Uğurel, Başhemşire Derya Durmuş Çakır, Kalite Müdürü Zuhal Aktaş, Reklam ve Pazarlama sorumlusu Bahadır Eritmen, Cansu Kör, Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ve muhtarlar katıldı.

Kdz. Ereğli İlçesi Özel Anadolu Hastanesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı muhtarlarla sıcak ve samimi bir sohbet havasında gerçekleşirken, muhtarlar istek ve önerilerini yönetimle paylaşma fırsatı buldu.

EREĞLİ´NİN İLK ÖZEL HASTANESİ
 
2007 yılında bölgenin ilk özel hastanesi olarak Ereğli ve tüm bölge Halkına hizmet vermeye başlayan Özel Anadolu Hastanesinin kuruluşundan bugüne yaptığı yenilikleri muhtarla paylaşan Hastane Müdürü Şahin Elçi yaptığı konuşmada şunları söyledi;“2007 yılında Ereğli’de hastanemizi açtık,49 yatak olarak hizmet vermeye başladık, bu süreçte bugüne kadar bayağı bir değişiklikler oldu, hastane yatak sayımız 133’e çıktı, branş sayımız arttı, yoğun bakımlarımız 12 yatakla Batı Karadeniz bölgesinde hiç olmayan 3. basamak yoğun bakıma çıktı, yeni doğan yoğun bakımımız 2.basamak olarak aktif çalışmakta. Kardiyoloji hastalarımız için “Kroner yoğun “bakım dediğimiz bölüm 6 yatakla aktif çalışmakta, bununla beraber 260’ yakın personelimize istihdam sağlıyoruz, olabildiğince bölgede hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün yenileniyoruz. Bu arada bölgede çok sayıda muhtarlarımızla bu şekilde daha öncede toplantılar yaptık, kahvaltılar düzenledik. Köylerde yaşanan sıkıntıları nasıl çözebiliriz, konusunda muhtarlarımızla yılda en az 2 yada 3 kez bir araya geliyoruz. muhtarlarımız köylerdeki tüm sıkıntıları bildiği için onlarla irtibata geçip, sıkıntıları çözmek için elimizden gelen her şeyin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.”dedi.
 
ELÇİ, KAMPANYALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Ereğli Özel Anadolu Hastanesi olarak yeni kampanyalar yaptıklarını belirten Elçi konuşmasını şu şekilde sürdürdü;Hastanemizde, yeni kampanyalar başlattık, tüm yeni başlayan dâhiliye, çocuk, Üroloji, Nöroloji, Cildiye bunlarda herhangi bir ücret almıyoruz, sadece devletin almış olduğu katılım ücreti olan 12 TL’yi alıyoruz, onun dışında da tüm branşlarımızda Saat:15.00 ila 17.30 arasında çağrı merkezimizden randevu sistemi ile randevu alan vatandaşlarımız herhangi bir ücret ödemiyor.Tabi bu uygulama günün başından sonuna kadar değil, 15.00 ila 17.30 arası çağrı sistemini aradığınızda genel cerrahi, cildiye, kardiyoloji’ye muayyene olacağım dediğiniz takdirde herhangi bir ücret ödemiyorsunuz,
 
MUHTARLARIMIZA SAĞLADIĞIMIZ İNDİRİMLER VAR
 
Tabi bu arada muhtarlarımıza sağladığımız indirimler var, çoğu köylerde sözleşmelerimizi, anlaşmamızı yaptık, diğer köylerde de bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Sözleşme ile ilgili sıkıntı sorun yaşayan köylerdeki vatandaşlarımıza muhtarlarımız aracılığı ile gereken neyse yapılıyor ve yapmaya da devam ediyoruz. Muhtarlarımıza bilindiği üzere yüzde 50 indirim var, önceki yıllarda da yapmıştık ve o indirimlerimiz yeniden devam ediyor, bunu Köylü vatandaşlarımıza da uygulayalım, vatandaşlarımızda yararlansın istedik, bu yüzden tüm köylerde bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.
 
ERLAT,MAADİ DURUMU KÖTÜ OLANLARA  KOLAYLIK SAĞLANSIN
 
Özel Ereğli Anadolu Hastanesinin bölgede sağlık yönünden çok iyi olduğunu dile getiren Ruşanlar Köyü Muhtarı ve Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Erlat, Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi başta olmak üzere tüm yönetime böyle bir kahvaltı düzenleyerek, muhtarlarla bir araya geldiği için teşekkür etti. Muhtarlar olarak Özel Ereğli Anadolu Hastanesi yöneticilerinden köylerinde maddi durumu kötü olan vatandaşlar için kolaylık sağlanmasını talep eden Erlat şunları söyledi; “2007 yılında bölgenin ilk özel hastanesi olarak, muhtarlarımıza Muhtarlar derneği aracılığı ile sağlamış olduğunuz indirimler var, şu anda bunlardan faydalanıyoruz. Zaten köylerde de çalışmalarınız var, bizler bu konuda gereken yardımı sizler için özellikle köylü vatandaşlarımız için yapmaya hazırız. Bizler muhtar olarak sizlerden istediğimiz, her köyün olmazsa olmaz dediği, içtiği suyun parasını bile almadığımız maddi durumu çok kötü olan gariban vatandaşlarımız var, bu vatandaşlarımızın tedavisi için, destek olursanız çok mutlu oluruz,” dedi.

ELÇİ,O İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Köylerde yaşayan ve maddi durumu gerçek anlamda çok kötü olan vatandaşlar için gerekenin yapılacağını belirten Hastane Müdürü Elçi, Anadolu Hastanesinin ,”Medical Park” tarafından satın alındığı iddialarına da açıklık getirerek şunları söyledi;

“Biz 2011 yılında Türkven diye bir yabancı fonla bir ortaklık yaptık ondan sonra 2014 yılında Turkven grubu Medical Park’ın %60’ını aldı. Tabi insanlarda farklı bir algı oluştu, dendi ki Anadolu Hastanesini Medical Park satın aldı, böyle bir şey yok, bunu da özellikle belirtmek istiyorum. Fiyatları çok makul noktalara indirdik, fiyatlarımız şuanda çok uygun. Tüm bölgede çok kurumla anlaşmalı sözleşmelerimiz var, hepsi %50’nin üzerinde. Biz Anadolu Hastanesi olarak hala devam ediyoruz, ismimizde Anadolu Hastanesi olarak kalacak, bu süreç böyle devam edecek.”

Konuşmaların ardından kahvaltıya geçildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER